Az országos döntőre készülnek

Írta:  8200 Veszprém május 30 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy veszprémfajszi család nyerte a „Közlekedik a család” vetélkedősorozat megyei döntőjét.

Véget ért a kétnapos döntő Veszprémben 2017. május 28-án. Összesen 32 család vett részt a megmérettetésben és "küzdött meg" az országos versenybe jutás lehetőségéért. Veszprém megyét a veszprémfajszi Eigner család képviseli majd - olvasható a police.hu oldalon. 

A versenyen az egyik szülőnek autós ügyességi pályán kellett autózni a Skoda Piedl Autókereskedés által felajánlott tesztautóval. A másik szülő a gyermekkel együtt, egymás után kerékpáros ügyességi pályán kerékpározott. Ezt követően különböző teszteket töltöttek ki, többek az internet veszélyeiről, illetve vagyonvédelem témakörében, a már - már szokásosnak számító B-kategóriás és kerékpáros tesztlapon kívül. Ezen kívül volt kerékcsere, szintén a Skoda Piedl által felajánlott tesztautón, illetve részeg szemüveges gyakorlat.

A további helyezettek ajándékcsomagot kaptak a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, a Porsche-Hungaria és a Skoda Piedl Autóskereskedés felajánlásával. 

Ezt már olvasta!?

Hármas karambol a Házgyárin

Három személyautó karambolozott Veszprémben, a Házgyári úton a Jutasi út közelében vasárnap este. 

Az enyhe tél kedvezett a kullancsok elszaporodásának

Az enyhe tél kedvezett a kullancsok elszaporodásának - mondta Kapiller Zoltán István, a Magyar Kullancsszövetség elnöke kedden az M1 aktuális csatornán.

Hétfőn is nagyon erős lesz az UV-B sugárzás

Hétfőre is figyelmeztetést adott ki a nagyon erős UV-B sugárzás veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Közel háromezren futottak

Az utóbbi idők legsikeresebb veszprémi futófesztiválját rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) szombat délelőtt.

Tovább csökken a munkanélküliség

Összesen 482 millió forintból gazdaság- és foglalkoztatás-fejlesztési programot indítanak a Veszprémi járás területén.

Bakony Média névjegykártya