Összefogással érhetünk el valós eredményeket

Írta:  8200 Veszprém május 31 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Több mint kilenc millió forintot fordítanak Veszprém biztonságosabbá tételére.

Az Alkohol-Drogsegély Ambulancia a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsa által kiírt pályázaton nyerte el az összeget - hangzott el sajtótájékoztató keretében kedden. A komplex program legfontosabb célja Veszprém biztonságosabbá tétele számos együttműködő partnerrel karöltve. A programhoz csatlakozott a Veszprémi Rendőrkapitányság, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém megyei szervezete, a polgárőrök, illetve két szórakozóhely is.

A legfontosabb cél a szórakozóhelyek biztonságosabbá tétele a fiatalok felhőtlen kikapcsolódása érdekében, illetve arra is ügyelnek, hogy a hazaút alkalmával se válljanak áldozattá. A programban részt vevő szórakozóhelyek munkatársait is képzik, konfliktuskezelési tréningen vesznek részt, drogprevencióról tanulnak, illetve vagyonvédelemmel is foglalkoznak.

Ezeken túl a lakótelepeken csellengő fiataloknak biztosítanak közösségi teret, vagyonvédelmi centrumot alakítanak ki, illetve iskolai prevenciókat is tartanak.

A különböző területen dolgozó intézmények összefogással érhetnek el valós eredményeket - hangsúlyozták.
 

Ezt már olvasta!?

A család az egyik legnagyobb nemzeti kincs

Az Európai Unióban 100 családban 160 gyermek, Magyarországon pedig 150 gyermek születik átlagosan.

Teljes pályás útlezárás Várpalotánál a 8-ason

Három személygépkocsi ütközött össze vasárnap kora este. 

Semmilyen hátránnyal nem jár a járási és kormányhivatalok dolgozóinak a nyugdíjasoknak szánt karácsonyi utalványok kézbesítése.

Az adófizetési kötelezettséget vallók száma 4,111 millióról 4,166 millióra, az egy főre jutó adó összege pedig 346 ezerről 369 ezer forintra nőtt.

Július 29-én rendezik meg a 192. balatonfüredi Anna-bált

A rendezvényt idén is prímásverseny és operakoncertek kísérnek, de lesz utcabál is a Blaha utcában.

Na-Bed