Összefogással érhetünk el valós eredményeket

Írta:  8200 Veszprém május 31 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Több mint kilenc millió forintot fordítanak Veszprém biztonságosabbá tételére.

Az Alkohol-Drogsegély Ambulancia a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsa által kiírt pályázaton nyerte el az összeget - hangzott el sajtótájékoztató keretében kedden. A komplex program legfontosabb célja Veszprém biztonságosabbá tétele számos együttműködő partnerrel karöltve. A programhoz csatlakozott a Veszprémi Rendőrkapitányság, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém megyei szervezete, a polgárőrök, illetve két szórakozóhely is.

A legfontosabb cél a szórakozóhelyek biztonságosabbá tétele a fiatalok felhőtlen kikapcsolódása érdekében, illetve arra is ügyelnek, hogy a hazaút alkalmával se válljanak áldozattá. A programban részt vevő szórakozóhelyek munkatársait is képzik, konfliktuskezelési tréningen vesznek részt, drogprevencióról tanulnak, illetve vagyonvédelemmel is foglalkoznak.

Ezeken túl a lakótelepeken csellengő fiataloknak biztosítanak közösségi teret, vagyonvédelmi centrumot alakítanak ki, illetve iskolai prevenciókat is tartanak.

A különböző területen dolgozó intézmények összefogással érhetnek el valós eredményeket - hangsúlyozták.
 

Ezt már olvasta!?

Nőtt a Balatoni Hajózási Zrt. utasforgalma

Az idén eddig 35 ezerrel több utas vette igénybe a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) különböző személyhajózási szolgáltatásait.

Légpuskával lőtt a kutyára

A nyomozóhatóság állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 62 éves férfivel szemben.

Közel 8000 főt várnak

Most szombaton rendezik meg a Spartan Race Veszprém Sprint versenyt a megyeszékhelyen. Nagy forgalom várható a Betekints-völgy környékén.

56-os Emlékév

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 60 éves évfordulóját kiemelt ünnepként kezeli Magyarország és ezzel együtt Veszprém is.

Javuló anyagi helyzetre számítanak a magyarok

A magyarok 35 százaléka számít javulásra a saját költségvetése terén a következő egy év során. Tavaly ez a szám még csak 30 százalék körül volt.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika