Szilva, illetve feketeribizli ízű sört is kóstolhatunk

Írta:  8200 Veszprém június 16 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Vasárnapig garantál tartalmas kikapcsolódást a csütörtökön kezdődött V. Veszprémi Sörfesztivál a Historia Kertben.

A csodálatos, várpanorámás, 20 ezer négyzetméteres parkban már az első nap sokan gyültek össze, hogy egy kellemes estét töltsenek el baráti társaságukban. "A programok összeállításánál a változatos ital, gasztronómiai és zenei kínálatot tartottuk szem előtt" - hangsúlyozta Szücs Balázs, a Historia cégcsoport ügyvezetője a megnyitó alkalmából. 


Kocsis Tibor is színpadra lépett

 

Porga Gyula polgármester köszönetet mondott a szervezőknek, hogy létrehozták ezt az eseményt kibővítve ezzel a veszprémi fesztivál palettát. Mint mondta, az elmúlt évek is bizonyították, hogy óriási az igény arra, hogy egy kellemes környezetben, finom ételek és italok között, baráti társaságban tölthessünk el némi időt, miközben magas kulturális programokat hallgathatunk.

Az első este Kocsis Tibor és a Hollywoodoo zenekar szórakoztatta a Historia Kertbe érkezőket. Pénteken Péterfy Bori, szombaton az Ocho Macho, vasárnap pedig a Kozmix lép fel a sörfesztivál színpadára, a koncertek alatt és között pedig 50 féle sört kóstolhatunk meg. 

 

Ezt már olvasta!?

Itt a bizonyíték, Veszprém világváros

A megyeszékhely egyes részein gyakori vendég volt a köd szombaton, máshol szinte semmi nem zavarta a napsütést.

Az egyéni vállalkozók is jótékonykodhatnak

Az 1+1 százalékok sorsáról május 22-éig dönthetnek.

Szent Margitnak állítottak szobrot

Gizella királyné mellett egy másik nőalak, Árpád-házi Szent Margit is kötődik Veszprémhez.

Tájékoztatták a vásározókat

A hatóság elsődleges célja a megelőzés, nem a szankció alkalmazása – jelentette ki a Veszprém Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Osztályának vezetője vállalkozóknak.

Most kell útnak indulnia? Itt van néhány jó tanács

Az idei téli szezonban nem szoktunk hozzá a fagyos, havas körülmények között történő vezetéshez. Itt van néhány jó tanács, hogy biztonságosan meg is érkezzen a uticéljához.  

Na-Bed