Szilva, illetve feketeribizli ízű sört is kóstolhatunk

Írta:  8200 Veszprém június 16 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Vasárnapig garantál tartalmas kikapcsolódást a csütörtökön kezdődött V. Veszprémi Sörfesztivál a Historia Kertben.

A csodálatos, várpanorámás, 20 ezer négyzetméteres parkban már az első nap sokan gyültek össze, hogy egy kellemes estét töltsenek el baráti társaságukban. "A programok összeállításánál a változatos ital, gasztronómiai és zenei kínálatot tartottuk szem előtt" - hangsúlyozta Szücs Balázs, a Historia cégcsoport ügyvezetője a megnyitó alkalmából. 


Kocsis Tibor is színpadra lépett

 

Porga Gyula polgármester köszönetet mondott a szervezőknek, hogy létrehozták ezt az eseményt kibővítve ezzel a veszprémi fesztivál palettát. Mint mondta, az elmúlt évek is bizonyították, hogy óriási az igény arra, hogy egy kellemes környezetben, finom ételek és italok között, baráti társaságban tölthessünk el némi időt, miközben magas kulturális programokat hallgathatunk.

Az első este Kocsis Tibor és a Hollywoodoo zenekar szórakoztatta a Historia Kertbe érkezőket. Pénteken Péterfy Bori, szombaton az Ocho Macho, vasárnap pedig a Kozmix lép fel a sörfesztivál színpadára, a koncertek alatt és között pedig 50 féle sört kóstolhatunk meg. 

 

Ezt már olvasta!?

9 milliárd forintos program indul munkásszállások építésére

A támogatás keretében az építési és felújítási, valamint a beruházás célját szolgáló új tárgyi eszközök költségei számolhatók el.

Autóbusz és személyautó ütközött az Ady utcában

Autóbusznak ütközött egy személygépkocsi Veszprémben, az Ady Endre utca és a Lóczy Lajos utca kereszteződésében hétfőn késő délelőtt.

Az Agymenők sztárjai keresnek epizódonként a legtöbbet Amerikában

Az Agymenők sztárjai, Jim Parsons, Kaley Cuoco és Johnny Galecki egy-egy millió dollárt (270 millió forintot) keresnek epizódonként.

Négymillió emberről veszik le a terhet a szja-bevallás elkészítésével

Az ügyfélkapuval rendelkezők március 15. után nézhetik meg webes felületen az adóhivatal által elkészített szja-bevallási tervezetet.

Hármas karambol, egy sérült

Három személyautó ütközött össze, az egyik felborult a 710-es főúton Papkeszinél.

Na-Bed