Mikor érkezik a hulladékdíj számla?

Írta:  8200 Veszprém június 28 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Sokan teszik fel ezt a kérdést a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatán. Egy biztos, a számla nem keveredett el. 

A hatályos jogszabályok értelmében ezt a tevékenységet már nem a veszprémi szolgáltató látja el, így itt hiába is érdeklődnek az ügyfelek. Mint közleményükben írják, az állam által létrehozott koordináló szervezet, az Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. jogosult a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás számláit kibocsátani.

Tájékoztatásuk szerint azzal a kérdéssel kapcsolatosan, hogy mikor kerül sor a számlák kiállítására, az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni:
NHKV telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 999 6464 (belföldi, normál díjas telefonszám)
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Levelezési cím: NHKV Zrt., 1255 Budapest, Pf. 15.

Egyéb, a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásokat érintő kérdésekben (szelektív gyűjtés, házhoz menő hulladékelszállítás, konténerbérlés) továbbra is szívesen állnak a veszprémiek rendelkezésére.

Az NHKV honlapján közöltek szerint a "május havi számláinak kiküldése során kézbesítési hiba merült föl. Lakossági igénybejelentések alapján a számlákat újraküldjük, emiatt kérjük azon ügyfeleink szíves türelmét, akik május havi számlájukat nem kapták meg. Egyedi jellegű kérdésekkel, elszámolási megkeresésesekkel, egyéb információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésükre, továbbá a közvéleményt honlapunkon keresztül tájékoztatjuk."

Ezt már olvasta!?

Országszerte átállt téli üzemmódra a közútkezelő

Péntektől az ország teljes területén téli üzemmódra váltott Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Hamarosan nyit a Dinó Park

A Veszprémi Állatkert a közösségi oldalán engedett betekintést, miként kerülnek vissza a dinók a helyükre.

Átadás előtt az új út

Heteken belül átadhatják a forgalomnak a Pápai út és a Kistó utca között megépített új út jelentős részét. 

Különvonat a bakonyi vasúton

Különleges járműbemutató és turisztikai különvonatot indít a Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség 2016. november 5-én, szombaton.

Indul a fűtés, ezekre ügyeljen

Ugyan a fűtési szezon hivatalosan csak október 15-én kezdődik, az időjárás a héten hűvösre fordult és az előrejelzések szerint az elkövetkező napokban is őszies marad. 

Bakony Média névjegykártya