Nyílt nap a gyárban Veszprém Tv felvétele

Nyílt nap a gyárban

Írta:  8200 Veszprém július 11 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Nyílt napot szervezett az érdeklődők számára a veszprémi Balluff Elektronika Kft. a közelmúltban.

A meghirdetett gyártúrára szép számmal érkeztek Veszprémből és a környező településekről is. A német tulajdonú vállalatnak is komoly problémát okoz az egész régióra jellemző munkaerőhiány, így most alternatív megoldásokat keresnek leendő munkavállalóiknak. A cég HR vezetője szerint az Ipar 4.0 jelentette automatizálási megoldások választ adhatnak a majd munkaerőhiány jelentette problémákra is - számolt be az eseményről a .

Volt aki a gyártóhelyekre, mások inkább a gépekre voltak kíváncsiak, de szép számmal akadtak olyanok is, akiket az ötlettől a termékig tartó folyamat érdekelt leginkább. A veszprémi cég nem csak tematikus gyártúrával készült erre az alkalomra, hanem a vállalattal, annak történetével, tevékenységével, valamint a Balluffnál készülő termékekkel is igyekezett megismertetni a látogatókat. A nyílt nap résztvevői közül néhányan már a helyszínen írásbeli és gyakorlati teszten is részt vettek, közöttük voltak, akik már munkalehetőséget is kaptak és felvételt nyertek az elektronikai céghez.  

Ezt már olvasta!?

Lenyúlta az elhagyott pénztárcát

Egy Veszprém belvárosában lévő gyógyszertárban felejtett pénztárca került jogtalanul új tulajdonoshoz, de a rendőrség közbelépett. 

Fogvatartottak készítettek betlehemet

A jóvátételi munka keretében a karácsony közeledtével tettek eleget a felkérésnek.

Az elmúlt 218 év legmelegebb áprilisán vagyunk túl

Az országos átlaghőmérséklet 16 fok körül alakult, amely még májusban is magasnak számítana.

Jótékonysági előadás

A Petőfi Színház és Veszprém város önkormányzata jótékonysági estet szervez, melynek bevételét az olaszországi busztragédia túlélőinek és az áldozatok családjaina ajánlja fel.

Vesztett a magyar kormány a kvótaperben

A tagállamok között elosztott menekültek egy százalékát küldhetik hozzánk.

Na-Bed