Nyílt nap a gyárban Veszprém Tv felvétele

Nyílt nap a gyárban

Írta:  8200 Veszprém július 11 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Nyílt napot szervezett az érdeklődők számára a veszprémi Balluff Elektronika Kft. a közelmúltban.

A meghirdetett gyártúrára szép számmal érkeztek Veszprémből és a környező településekről is. A német tulajdonú vállalatnak is komoly problémát okoz az egész régióra jellemző munkaerőhiány, így most alternatív megoldásokat keresnek leendő munkavállalóiknak. A cég HR vezetője szerint az Ipar 4.0 jelentette automatizálási megoldások választ adhatnak a majd munkaerőhiány jelentette problémákra is - számolt be az eseményről a .

Volt aki a gyártóhelyekre, mások inkább a gépekre voltak kíváncsiak, de szép számmal akadtak olyanok is, akiket az ötlettől a termékig tartó folyamat érdekelt leginkább. A veszprémi cég nem csak tematikus gyártúrával készült erre az alkalomra, hanem a vállalattal, annak történetével, tevékenységével, valamint a Balluffnál készülő termékekkel is igyekezett megismertetni a látogatókat. A nyílt nap résztvevői közül néhányan már a helyszínen írásbeli és gyakorlati teszten is részt vettek, közöttük voltak, akik már munkalehetőséget is kaptak és felvételt nyertek az elektronikai céghez.  

Ezt már olvasta!?

Gazdag programkínálat a kulturális örökség napjai alkalmából a hétvégén

Ingyenesen látogatható kiállítóhelyeken tárlatvezetés, ismeretterjesztő előadások, játékok és családi rendezvények jellemzik a hétvége programkínálatát.

A cég idén 2,53 milliárd forintos árbevételt tervez a tavalyi 2,38 milliárd forint után.

Megújul az út Nemesvámosig

Megkezdődtek a 77-es számú főút Nemesvámost érintő szakaszának felújítási munkái. 

Vörös kód a kemény fagy miatt

A potenciális befogadó intézmények, a diszpécserközpontok és az utcai szociális munkások is felkészültek a riasztással járó feladatokra.

Nyílt nap a Petőfi Színházban

Játékos, zenés programok várják a színházkertbe látogatókat, de a színház kulisszái mögé is beleshetünk szombaton. 

Na-Bed