Zajlanak a nyári iskolai felújítások

Írta:  8200 Veszprém július 15 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Tisztasági festés a tantermekben, mosdók, vizes blokkok felújítása, iskolaudvarok karbantartása, parkettacsiszolás.

Ezek a legjellemzőbb nyári felújítási és karbantartási munkák az oktatási intézményekben. A Veszprémi Tankerületi Központhoz tartozó oktatási intézményekben – így a veszprémi állami fenntartású iskolákban is megkezdődtek a munkák. Szigetelést kap a Noszlopy Gáspár Gimnázium kollégiumépülete, a Rózsa Úti Általános Iskolában a fűtési rendszert javítják, a Vetésiben a tornatermet újítják majd fel - derült ki a  tudósításából.

Ezt már olvasta!?

Választás 2018 - Befejezték a szavazatok számolását, 100 százalékos feldolgozottsági adatok

Ovádi Péter, a FIDESZ-KDNP képviselőjelöltje nyert Veszprém megye 1. választókerületében (Veszprém) a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint a szavazatok 100 százalékos feldolgozottságánál.

A Nébih megkezdte a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést

Elsősorban a nyári rendezvényekhez és az idegenforgalmi szempontból frekventált helyekhez kötődő élelmiszer-forgalmazást, vendéglátást ellenőrzik.

Kórházi igazoltatás után előállítás

Egy 22 éves veszprémi férfi keltette fel a rendőrök figyelmét.

Válogatás száz év képeiből

Hosszú ideje gyűjti az archív fotókat a fortepan.hu, most azonban a közösségi oldalon jött össze egy csokor, időutazásra alkalmas felvétel. 

Leendő iskolásokat jutalmaztak

Észkerék címmel hirdetett levelező játékot óvodások számára a Deák iskola. Az ünnepélyes díjkiosztót a napokban tartották meg.

Na-Bed