Nem a NAV kér személyes adatot telefonon!

Írta:  8200 Veszprém július 31 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy adózó bejelentése szerint valaki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nevében telefonál és bankszámla-adatokat kér. 

A telefonban egy udvarias hang közli az ügyféllel, hogy túlfizetése van az adóhivatalnál, de ezt csak nevének és bankszámlaszámának megadását követően tudják utalni - tájékoztatott a Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóság.

A NAV telefonon soha nem értesíti ügyfeleit, és soha nem kér bankszámlaszámot, vagy egyéb bizalmas adatot! Kérjük, hogy ha valaki ilyet tapasztal, haladéktalanul tegyen bejelentést a NAV bármelyik igazgatóságán, ügyfélszolgálatán, és semmiképpen se adja meg adatait! Az ebből eredő kellemetlenségekért a NAV nem vállal felelősséget, mert a hivatal kizárólag ügyfélkapun, postán, illetve folyószámla-kivonaton értesíti az adózókat a túlfizetésekről - olvasható közleményükben.

Ezt már olvasta!?

48 óra alatt 17 ittas sofőrt fogtak

A Veszprém megyei rendőrök tizenhét ittas sofőrrel szemben intézkedtek a zéró tolerancia ellenére.

Klasszikus esküvő, natúr színekkel

Negyedik alkalommal rendezték meg a Mr. és Mrs. Esküvő Kiállítás Veszprémben, aminek új helyszín, az Agóra adott otthont a hétvégén.

Dakar-győztesek a jövő heti veszprémi Hungarian Baja tereprali-versenyen

A résztvevők és a vendégek között Dakar-győztesek is lesznek a jövő pénteken és szombaton sorra kerülő 15. Hungarian Baja tereprali világkupa-versenyen, Veszprémben és környékén.

A cég üzemi tevékenységének összes bevétele öt milliárd forint körül alakult.

A jégen tartózkodás alapvető szabályai

Idén az időjárás is kegyeibe fogadta a csúszkálni vágyókat, hiszen napokban tapasztalt hideg gyorsan hizlalta a megye állóvizeinek jegét.

Na-Bed