Megszépült a belváros

Írta:  8200 Veszprém szeptember 08 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Több kereskedelmi egység és irodahely létesült az Ádám Iván utca elején.

800 négyzetméter hasznos alapterület jött létre mintegy 500 millió forintos beruházással a belvárosban, a korábbi orvosi rendelő helyén a Hotellel szemben - ismertették az épület hivatalos átadóján pénteken délelőtt.


Porga Gyula és Fröhlich Ferenc

 

Porga Gyula polgármester úgy fogalmazott, mindig öröm részt venni egy új létesítmény átadásán. Sok munka és kockázat áll egy ilyen beruházás mögött. Emélkeztett, korábban egy önkormányzati ingatlan állt itt, méltatlan körülmények között, a funkciójának sem felelt meg. Azzal, hogy értékesítették a területet, egy veszprémi vállalkozás álmodhatott ide egy új épületet, amit helyi vállalkozók építettek meg, a végeredményt pedig minden erre járó szemügyre veheti és kihasználhatja.

 

Fröhlich Ferenc, a beruházó Rátesz Kft. tulajdonosa elmondta, a földszinten kereskedelmi egységek találhatók, a felső szintek pedig irodaként funkcionálnak, melyekre már megvannak a bérlők.  

Elhangzott még, a korábbi itt lévő orvosi rendelők hamarosan egy új egészségházban kapnak helyet, szintén a belvárosban. 

Ezt már olvasta!?

Társasházaknak tartott fórumot a katasztrófavédelem

Tűzvédelmi szempontból kiemelten fontos a tárolási szabályok betartása.

Tavaszi zöldhulladékgyűjtés

Napokon belül elkezdődik a zöldhulladékgyűjtés Veszprémben.

Az Európai Központi Bank (EKB) 0,05 százalékról 0 százalékra csökkentette irányadó kamatát csütörtöki kamatdöntő ülésén.

Alkoholtilalom Lyonban a mérkőzések napján

A lyoni prefektúra hétfőn bejelentette, hogy a városban tilos alkoholtartalmú italok értékesítése a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseinek napján.

Felmérik a Veszprémi Állatkert állatállományát

Az állatkert legnagyobb állata Nuka, az ázsiai elefántbika és Pablo, a szélesszájú orrszarvú, súlyuk megközelíti a három tonnát.

Na-Bed