Közös út, közös jövő!

Írta:  8200 Veszprém szeptember 13 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A fenntartható városi közlekedés népszerűsítése a célja az Európai Mobilitási Hét programsorozatnak, amihez idén is csatlakozott Veszprém.

Veszprém elsők között alkotta meg klímastratégiáját hazánkban - emlékeztetett a programot beharangozó sajtótájékoztatón Porga Gyula polgármester, hozzátéve, minden stratégia csak annyit ér, amennyit megvalósítanak belőle.

A gazdag eseménysorozat - amely ezúttal a Közös út, közös jövő! szlogent viseli - szeptember 15. és 22. között zajlik a megyeszékhelyen, amely az Autómentes nappal teljesedik ki. Idén a rendőrség mellett a honvédség részvételével is gazdagodott a program.
 

Ezt már olvasta!?

Csütörtökön ismét extrém UV-B sugárzás várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán az MTI-hez eljuttatott figyelmeztetésében.

Több közteher mértéke csökken

Január elsejétől több lakossági és vállalati adó és más közteher mértéke is csökken, nő a minimálbér és a szakmunkás bérminimum.

Kétezer ember hiányzik a megyei munkaerőpiacról

Ismét reflektorfénybe állította a megye gazdaságát a TOP100+200 kiadvány, amely a fejlesztési irányokra is rávilágított.

Szoknyafestős szülinap

A Kossuth utcán ünnepelte második születésnapját a Gombrich Mester Tanoda.

Magyar Brands díjat kapott a Happ

Kiváló Üzleti Márka kategóriában Magyar Brands elismeréssel díjazták a Veszprém közeli Márkón működő Happ Fuvarozó és Szállítmányozó Kft. tevékenységét.

Na-Bed