Last minute helyett előfoglalás

Írta:  8200 Veszprém szeptember 15 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Tíz éves születésnapját ünnepli a veszprémi Exclusive Tours utazási iroda pénteken. Délután értékes ajándékokért lehet játszani a helyszínen.

A cég 27 éves múltra tekint vissza - tudtuk meg Omász Kata irodavezetőtől, a megyeszékhelyen azonban tíz éve nyitottak. Egy ilyen időszak a szakmában a megbízhatóságot jelenti, így akit elutaztatnak, az biztos lehet benne, hogy haza is hozzák.

Megbízható partnerekkel dolgozunk együtt, ennek is köszönhető, hogy egy kezemen meg tudom számolni a panaszos ügyfelek számát - mesélte büszkén az utazási szakember. A születésnap folyamán elérhető mini utazás kiállítás résztvevői is régóta működő, megbízható irodák.

Az elégedett utas ritkán jön vissza, abból tudjuk, hogy minden rendben lezajlott, amikor a következő évben visszajön, esetleg apró ajándékot hoz nekünk az útjáról - osztotta meg tapasztalatát.

Az elmúlt tíz évben sokat változtak az utazási igények. Az iroda megnyitásakor még Tunézia volt a sláger, a sajnálatos világesemények azonban jelentősen befolyásolják, melyik ország a legkeresettebb. Idén a slágernek tekinthető Bulgária és Görögország volt a fő célpont, illetve Egyiptom is keresett, Törökországba azonban kevesebben akartak menni, pedig a tengerparti területek teljesen biztonságosak.

Novembertől márciusig a télből a nyárba utak a kedveltek, Thaiföld, illetve a Maldív-szigetek a legkeresettebbek. A jövő évi trendek valószínűleg nem változnak jelentősen az idei célpontokhoz képest, egy lényeges változás azonban mégis megfigyelhető az utazási irodáknál. A korábban kedvelt last minute lehetőségeket egyre inkább felváltják az előfoglalási kedvezmények, a következő szezonra szóló ajánlatok is korábban megjelennek.

A születésnapi buli egész délután tart, ráadásul aki 15 órakor az iroda színeiben, sárgában-feketében jelenik meg, ajándékokra tehet szert.

 

Ezt már olvasta!?

A Spar hosszú távon tervez Magyarországon.

Az állatkertbe már megérkezett a karácsony

A csimpánzok, a zászlósfarkú kolobuszok, valamint az elefántok bonthatták ki csomagjaikat.

A hétvégén még alkalmas lesz sportolásra a Balaton jege

Az idei kitűnő jég a hideg mellett annak is köszönhető, hogy nem hullott rá számottevő hó.

A medvehagyma gyűjtésének szabályaira figyelmeztetnek

A medvehagyma gyűjtése engedélyhez kötött, és élelmiszernek minősülnek.

Na-Bed