A rendőr is ember

Írta:  8200 Veszprém szeptember 15 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A rendőrök mindennapi életét bemutató fotókiállítás nyílt a városháza aulájában pénteken Életünk az utakon címmel.

Porga Gyula polgármester köszöntőjében emlékeztetett, ez a rendezvény az idei Európai Mobilitási hét nyitóeseménye. “Különleges kiállítást láthatunk, hiszen a rendőrségnek ezt az arcát még nem láthattuk” - fogalmazott. Mint mondta, művészi erejű képek láthatók, amik az életet mutatják. A fényképezőgépek mögött nemcsak rendőrök, hanem emberek állnak, ami visszaköszön a felvételeken - vélekedett.

 

Dr. Tarcsa Csaba megyei rendőrfőkapitány a fotókat ismertetve elmondta, négy csoportra oszthatók a felvételek. “Az első szakasz az elrettentés, itt összetört autókat láthatunk, ami megmutatja, mennyire törékeny a technika, amit használunk. A második rész a segítő szándékot mutatja. Van egy sorozat, ami a természet szépségeit rejti, ami megmutatja, hogy a morcos külsejű rendőr mögött érző lelkű ember lakik. Az utolsó szakasz bizonyítja,a rendőr is ember” - húzta alá.

A mobilitási hét további programjai itt olvashatók. 

Ezt már olvasta!?

 Halálra gázolt a vonat egy férfit Ajka és Kolontár között csütörtök délután.

Diákokat készítettek fel a nyári kerékpározásra

A járda a gyalogosoké! Többek között erre is felhívták a diákok figyelmét a Bringázz a nyárba! elnevezésű rendőrségi program részeként.

Így telt az ünnepi este

Tűzijáték, koncert és utcabál szórakoztatta a belvárosban ünneplőket szombat este. Képekkel és videóval mutatjuk meg, hogy mi történt. 

Egy őszinte bocsánatkérés felér egy szerelmi vallomással

A házasság alatt folyamatosan alakulnak ki a különböző identitások. Össze kell hangolni a családi mintákat, ez pedig időnként “csatával” jár.

 Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Na-Bed