Nevelőszülők napja a Veszprémi Állatkertben

Írta:  8200 Veszprém október 02 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az idei évben mintegy 270 vendég érkezett az állatkertbe, ahol egy jókedvű, nevetésekkel teli, élmény dús napot tölthettek el.

A Veszprémi Állatkert és a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ közös szervezésében ismét megrendezték a nevelőszülők napját, amikor is a Veszprém Megyei Nevelőszülői hálózatban tevékenykedő nevelőszülői családokat és az általuk gondozott gyermekeket és fiatal felnőtteket vártak egy állatkerti sétára szombaton. 

 

"Egyik legsikeresebb kezdeményezésünk, hisz az elmúlt években egyre többen fogadták el meghívásunkat. Az idei évben mintegy 270 vendég érkezett az állatkertbe, ahol egy jókedvű, nevetésekkel teli, élmény dús napot tölthettek el" - fogalmazott Török László, az állatkert igazgatója. 

Élményekben gazdag nappal kedveskedtek a családoknak, egyben felhívták a figyelmet a nevelőszülői hálózatra, az ott végzett önzetlen, ám igen embert próbáló hivatásra.  

Ezt már olvasta!?

Katonai tiszteletadás mellett felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen a Parlament előtti Kossuth Lajos téren szombat reggel.

A munkanélküliek száma 35,5 ezerrel, 307,8 ezerre mérséklődött.

Biztonságban mindenszentek és halottak napján

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít erre az időszakra.

Belekötött a kukába

Egy 47 éves férfi minden előzmény nélkül nekiesett egy kukának a veszprémi autóbusz-pályaudvaron.

Fejlesztések a Dózsavárosban

Szelektív hulladékgyűjtés és nagyfelületű útfelújítások – ezek a témák is szóba kerültek a Dózsavárosi Tanács soron következő ülésén. 

Na-Bed