Nevelőszülők napja a Veszprémi Állatkertben

Írta:  8200 Veszprém október 02 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az idei évben mintegy 270 vendég érkezett az állatkertbe, ahol egy jókedvű, nevetésekkel teli, élmény dús napot tölthettek el.

A Veszprémi Állatkert és a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ közös szervezésében ismét megrendezték a nevelőszülők napját, amikor is a Veszprém Megyei Nevelőszülői hálózatban tevékenykedő nevelőszülői családokat és az általuk gondozott gyermekeket és fiatal felnőtteket vártak egy állatkerti sétára szombaton. 

 

"Egyik legsikeresebb kezdeményezésünk, hisz az elmúlt években egyre többen fogadták el meghívásunkat. Az idei évben mintegy 270 vendég érkezett az állatkertbe, ahol egy jókedvű, nevetésekkel teli, élmény dús napot tölthettek el" - fogalmazott Török László, az állatkert igazgatója. 

Élményekben gazdag nappal kedveskedtek a családoknak, egyben felhívták a figyelmet a nevelőszülői hálózatra, az ott végzett önzetlen, ám igen embert próbáló hivatásra.  

Ezt már olvasta!?

Széncinege valóságshow

Néhány napja elkészült a fészek, most a tojások kiköltése következik.

Visszatért a rendkívüli hideg Olaszország középső és déli részére.

Négy éve mutatták be a Balatoni Koronát

Az a cél, hogy a jövőben a helyi pénz cafeteriaként legyen adható.

Gázszagot éreztek

Az egyik Óváros téri étterem pincéjében éreztek tartós gázszagot csütörtökön, ezért a katasztrófavédők segítségét kérték.

Nagy ünnep a magyar kultúrában, mikor a BTF kitárja kapuit - hangsúlyozta a hangverseny előtti megnyitón Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár.

Na-Bed