Nevelőszülők napja a Veszprémi Állatkertben

Írta:  8200 Veszprém október 02 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az idei évben mintegy 270 vendég érkezett az állatkertbe, ahol egy jókedvű, nevetésekkel teli, élmény dús napot tölthettek el.

A Veszprémi Állatkert és a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ közös szervezésében ismét megrendezték a nevelőszülők napját, amikor is a Veszprém Megyei Nevelőszülői hálózatban tevékenykedő nevelőszülői családokat és az általuk gondozott gyermekeket és fiatal felnőtteket vártak egy állatkerti sétára szombaton. 

 

"Egyik legsikeresebb kezdeményezésünk, hisz az elmúlt években egyre többen fogadták el meghívásunkat. Az idei évben mintegy 270 vendég érkezett az állatkertbe, ahol egy jókedvű, nevetésekkel teli, élmény dús napot tölthettek el" - fogalmazott Török László, az állatkert igazgatója. 

Élményekben gazdag nappal kedveskedtek a családoknak, egyben felhívták a figyelmet a nevelőszülői hálózatra, az ott végzett önzetlen, ám igen embert próbáló hivatásra.  

Ezt már olvasta!?

Itt a bizonyíték, Veszprém világváros

A megyeszékhely egyes részein gyakori vendég volt a köd szombaton, máshol szinte semmi nem zavarta a napsütést.

Bejelentette lemondási szándékát Arszenyij Jacenyuk ukrán miniszterelnök vasárnap egy televíziós műsorban.

Fenntartható civil szervezetek

Képességfejlesztő workshop-ot tartanak Veszprémben a helyi civil szervezetek számára a helyi önkormányzat és üzleti szféra bevonásával április 14-én.

Sokkos pánikot okozhatnak a petárdák az állatoknak

Ezeket az óvintézkedéseket javasoljuk szilveszterre.

Poszterversenyt hirdet a múzeum

A kiírás apropója, hogy Kőrösi Csoma Sándor 200 éve indult el nagy útjára.

Na-Bed