Megszűnik a Pannon Lapok Társasága

Írta:  8200 Veszprém október 22 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Október 31-én megszűnik a Pannon Lapok Társasága Kft. (PLT), és annak tulajdonosa, a Mediaworks Hungary Zrt. lesz a cég jogutódja.

A német tulajdonú PLT-t még 2016 nyarán vásárolta fel a Mediaworks, amit aztán az osztrák Heinrich Pecina hamarosan eladott az Opimus Press Zrt-nek, amely most már áttételesen Mészáros Lőrinc érdekeltsége - írta a kreativ.hu a HVG nyomtatott lapszámára hivatkozva.

A magazin azt is írja, hogy a Magyar Idők kiadójának korábban tervezett Mediaworks-be való beolvasztása késik, valószínűleg 2018-ra marad. A vállalat közben felbontotta a PLT-időszakból származó szerződését a Fejér megyei iparkamarával, a megyei lapban nem jelentetik meg a kamarai mellékletet, amelyben korábban kormánykritikus közgazdászok is megszólaltak.
 

Ezt már olvasta!?

Hatszáz négyzetméteres műhely égett az Almádi úton

Egy hatszáz négyzetméteres műhely gyulladt ki az Almádi úton kedden délután.

Halált okozó testi sértés bűntette miatt hozhatnak ítéletet

A vádlott ittas állapotban bántalmazta élettársát, aki később belehalt a sérüléseibe. Szerdán ítélet születhet az ügyben a Veszprémi Törvényszéken.

Tevék érkeztek a Veszprémi Állatkertbe

Három új lakóval bővült az állatkert teveállománya.

Íme, a nyerteseink

Kisorsoltuk a Bakony Expo játékunk nyerteseit.

Szalay Bence először főszerepben Veszprémben

Az európai ősbemutatóként játszott Holt költők társasága új szereposztásban kerül színpadra a Veszprémi Petőfi Színházban.

Na-Bed