Megszűnik a Pannon Lapok Társasága

Írta:  8200 Veszprém október 22 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Október 31-én megszűnik a Pannon Lapok Társasága Kft. (PLT), és annak tulajdonosa, a Mediaworks Hungary Zrt. lesz a cég jogutódja.

A német tulajdonú PLT-t még 2016 nyarán vásárolta fel a Mediaworks, amit aztán az osztrák Heinrich Pecina hamarosan eladott az Opimus Press Zrt-nek, amely most már áttételesen Mészáros Lőrinc érdekeltsége - írta a kreativ.hu a HVG nyomtatott lapszámára hivatkozva.

A magazin azt is írja, hogy a Magyar Idők kiadójának korábban tervezett Mediaworks-be való beolvasztása késik, valószínűleg 2018-ra marad. A vállalat közben felbontotta a PLT-időszakból származó szerződését a Fejér megyei iparkamarával, a megyei lapban nem jelentetik meg a kamarai mellékletet, amelyben korábban kormánykritikus közgazdászok is megszólaltak.
 

Ezt már olvasta!?

Július 24-én 12 órakor lép életbe a működését ellehetetlenítő jogszabály.

Veszprém megyében is aktívak voltak a civil szervezetek

Lezárult a nevezés a Tesco helyi közösségeket támogató „Ön választ, mi segítünk” programjára.

Veszprémi célok: bajnoki cím, MK-győzelem, BL négyes döntő

A bajnoki cím visszaszerzése, a Magyar Kupa-győzelem és a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe kerülés az elvárás a szezonban a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatánál.

Varga István az év polgárőre Veszprémben

Az elismerést a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség beszámoló küldöttgyűlésén vehette át szombaton, Herenden.

Erősebb rendőrségi jelenlét a vasútállomáson

A veszprémi rendőrök csütörtökön birtokba vehették a megyeszékhely vasútállomásán kialakított körzeti megbízotti irodát.

Na-Bed