Elindult a hulladékszámlázás

Írta:  8200 Veszprém november 05 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. megkezdte a 2017-es hulladékszállítási számlák kibocsátását.

A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. közleményéből kiderül, 2017 első negyedévének hulladékdíjairól szóló számlákat az ügyfelek a napokban kapják kézhez az NHKV Zrt-től. A számlákon feltüntették a pontos elszámolási időszakot, ennek alapján tehát 2017.01.01-03.31 közötti időszak díjait szükséges utólag rendezni. (A korábban kiállított, és 2017 januárig megküldött számlák kizárólag a 2016-os hulladékszállítási díjak kiegyenlítésére szolgáltak!)

Fontos tudnivaló, hogy az NHKV Zrt. két külön új vevőazonosító kóddal dolgozik. Ebből az első oldalán található azonosító kizárólag a felhasználó központi azonosítására szolgál, míg a számla 3. oldalán szereplő vevő (fizető)azonosítóval tudják az ügyfelek a pénzügyi területen azonosítani magukat (átutalás, csoportos beszedési megbízás, számlagyenleg stb.).

A csoportos beszedési megbízással rendelkező ügyfelek külön tájékoztatót is olvashatnak a számla 2. oldalán található keretes részben.

A számlákhoz külön, részletes, kétoldalas tájékoztató is rendelkezésre áll, kérjük, ezt legyenek szívesek tanulmányozni, a későbbi könyvelési, illetve számlaegyenlegekkel kapcsolatos félreértések elkerülésének érdekében.

A cég felhívja az ügyfelek figyelmét, hogy a VKSZ Zrt. az alábbi ügyfélszolgálati teendőket kezeli:

- számlázást érintő adatváltozás (pl. név-, cím-, fizetési mód, levelezési cím változtatási igény);
- hulladékszállítási szerződés módosítása, szüneteltetése, megszüntetése;
- hulladékszállítással és egyéb technikai jellegű kérdések.

Tekintettel a számlákkal kapcsolatos érdeklődések jelentősen megnövekedett számára, az ügyfélszolgálat telefonos elérhetőségén a várakozási idő a közeljövőben esetleg hosszabb is lehet. 

Ezt már olvasta!?

Bátaszéki az év európai fája

72 653 szavazatot kapott.

Az összforgalom meghaladta a 192 milliárd forintot. A számítástechnikai szektor csökkent.

Árokba csúszott egy autó Nemesvámosnál

Egy ember megsérült a balesetben.

Százéves a zeneiskola

Fennállásának 100. évfordulóját ünnepli a Csermák Antal Zeneiskola. A jubileumi hangverseny mellett több más programban is feltűnnek az egykori diákok.

Emeli bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika