Elindult a hulladékszámlázás

Írta:  8200 Veszprém november 05 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. megkezdte a 2017-es hulladékszállítási számlák kibocsátását.

A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. közleményéből kiderül, 2017 első negyedévének hulladékdíjairól szóló számlákat az ügyfelek a napokban kapják kézhez az NHKV Zrt-től. A számlákon feltüntették a pontos elszámolási időszakot, ennek alapján tehát 2017.01.01-03.31 közötti időszak díjait szükséges utólag rendezni. (A korábban kiállított, és 2017 januárig megküldött számlák kizárólag a 2016-os hulladékszállítási díjak kiegyenlítésére szolgáltak!)

Fontos tudnivaló, hogy az NHKV Zrt. két külön új vevőazonosító kóddal dolgozik. Ebből az első oldalán található azonosító kizárólag a felhasználó központi azonosítására szolgál, míg a számla 3. oldalán szereplő vevő (fizető)azonosítóval tudják az ügyfelek a pénzügyi területen azonosítani magukat (átutalás, csoportos beszedési megbízás, számlagyenleg stb.).

A csoportos beszedési megbízással rendelkező ügyfelek külön tájékoztatót is olvashatnak a számla 2. oldalán található keretes részben.

A számlákhoz külön, részletes, kétoldalas tájékoztató is rendelkezésre áll, kérjük, ezt legyenek szívesek tanulmányozni, a későbbi könyvelési, illetve számlaegyenlegekkel kapcsolatos félreértések elkerülésének érdekében.

A cég felhívja az ügyfelek figyelmét, hogy a VKSZ Zrt. az alábbi ügyfélszolgálati teendőket kezeli:

- számlázást érintő adatváltozás (pl. név-, cím-, fizetési mód, levelezési cím változtatási igény);
- hulladékszállítási szerződés módosítása, szüneteltetése, megszüntetése;
- hulladékszállítással és egyéb technikai jellegű kérdések.

Tekintettel a számlákkal kapcsolatos érdeklődések jelentősen megnövekedett számára, az ügyfélszolgálat telefonos elérhetőségén a várakozási idő a közeljövőben esetleg hosszabb is lehet. 

Ezt már olvasta!?

Az elmúlt évben országszerte 17 szakaszon több mint 80 kilométeren újultak meg mellékutak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában.

Az alacsony kamatozású lakáshitelek miatt pedig egyre többen inkább vásárlást terveznek.

Egyre népszerűbb a csok

Ma már minden hatodik ingatlanvásárlásnál csok-ot vettek igénybe.

Emelte bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Csoportos rablás a veszprémi autóbusz-pályaudvaron

Egy 40 éves hajmáskéri férfit és két 15 éves hajmáskéri fiatalkorút gyanúsít a rendőrség.

Na-Bed