Megőrizték az emberi kapcsolatot

Írta:  8200 Veszprém november 09 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy megújult, modernizált bankfiókot vehettek birtokba a dózsavárosiak.

Egy kis nagyvázsonyi takarékszövetkezetként indult a Kinizsi Bank 1958-ban, ami így jövőre lesz 60 éves - emlékeztett Lakatos Antal, a bank elnöke a dózsavárosi fiókavatás alkalmával csütörtök délután.

 

1990 év végén érkezett el az idő, hogy a kisebb települések után a megyeszékhelyen is megvessék a lábukat, egészen pontosan a Dózsavárosban. "Nem értette a bankszakma, miért pont itt nyitottunk meg, de az idő bebizonyította, jó döntést hoztunk" - hangsúlyozta Lakatos Antal, hozzátéve, a mai napig egyedüli pénzintézetként vannak jelen a városrészben. A bank elnöke szerint a siker titka, hogy megbecsülik a környezetüket, az ügyfeleknek pedig köszönettel tartoznak, amit igyekeznek minél szélesebb körű mecénás tevékenységgel meghálálni.

 

A Kinizsi Bank dózsavárosi fiókja az elmúlt hetekben új arculatot kapott, a XXI. századi banktechnológiával gazdagítva, de egy dologból nem engednek - húzta alá Lakatos Antal: nem engednek a személyes kapcsolatokból, szeretnek mindenkit a keresztnevén szólítani, ezért nem lesz például elektronikus hívórendszer sem.

Porga Gyula polgármester úgy fogalmazott, hogy a Kinizsi Bank a mi bankunk, számos vállalkozó alapozta meg sikerét a segítségükkel, a társadalmi felelősségvállalás pedig kézzelfogható. "Helyben születnek a döntések, ez gyakran felülírja az üzleti érdekeket" - vélekedett a polgármester, hozzátéve, örömteli, hogy személyesen ismerik egymást az ügyfelek és az ügyintézők, megőrizték az emberi kapcsolatot.

 

A látványos változás mellet, mint a megújult ügyféltér, kicserélték a nyílászárókat, új beléptetőt alakítottak ki, és belső zónás ATM valósult meg a megye legnagyobb fiókjában.  

Ezt már olvasta!?

Tudatosabbá váltak a magyar fogyasztók

Ismét fellendülőben van a hitelezés Magyarországon, a fogyasztók viszont egyre tudatosabban választanak.

Véget ért a tűzgyújtási tilalom

A Földművelésügyi Minisztérium kedd este azonnali hatállyal feloldotta a Magyarország teljes területére március 3-án elrendelt általános tűzgyújtási tilalmat.

Széncinege valóságshow

Néhány napja elkészült a fészek, most a tojások kiköltése következik.

A magyarországi webáruházak 77 százalékának nőtt a forgalma tavaly, és csak 4 százalékuk számolt be a forgalom csökkenéséről.

Ittas járművezetőkre vadásznak

Háromnapos, országos közlekedésbiztonsági akciót indít ma az ittas és a bódult állapotban vezetők kiszűrésére a rendőrség.

Na-Bed