Megőrizték az emberi kapcsolatot

Írta:  8200 Veszprém november 09 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy megújult, modernizált bankfiókot vehettek birtokba a dózsavárosiak.

Egy kis nagyvázsonyi takarékszövetkezetként indult a Kinizsi Bank 1958-ban, ami így jövőre lesz 60 éves - emlékeztett Lakatos Antal, a bank elnöke a dózsavárosi fiókavatás alkalmával csütörtök délután.

 

1990 év végén érkezett el az idő, hogy a kisebb települések után a megyeszékhelyen is megvessék a lábukat, egészen pontosan a Dózsavárosban. "Nem értette a bankszakma, miért pont itt nyitottunk meg, de az idő bebizonyította, jó döntést hoztunk" - hangsúlyozta Lakatos Antal, hozzátéve, a mai napig egyedüli pénzintézetként vannak jelen a városrészben. A bank elnöke szerint a siker titka, hogy megbecsülik a környezetüket, az ügyfeleknek pedig köszönettel tartoznak, amit igyekeznek minél szélesebb körű mecénás tevékenységgel meghálálni.

 

A Kinizsi Bank dózsavárosi fiókja az elmúlt hetekben új arculatot kapott, a XXI. századi banktechnológiával gazdagítva, de egy dologból nem engednek - húzta alá Lakatos Antal: nem engednek a személyes kapcsolatokból, szeretnek mindenkit a keresztnevén szólítani, ezért nem lesz például elektronikus hívórendszer sem.

Porga Gyula polgármester úgy fogalmazott, hogy a Kinizsi Bank a mi bankunk, számos vállalkozó alapozta meg sikerét a segítségükkel, a társadalmi felelősségvállalás pedig kézzelfogható. "Helyben születnek a döntések, ez gyakran felülírja az üzleti érdekeket" - vélekedett a polgármester, hozzátéve, örömteli, hogy személyesen ismerik egymást az ügyfelek és az ügyintézők, megőrizték az emberi kapcsolatot.

 

A látványos változás mellet, mint a megújult ügyféltér, kicserélték a nyílászárókat, új beléptetőt alakítottak ki, és belső zónás ATM valósult meg a megye legnagyobb fiókjában.  

Ezt már olvasta!?

Növekszik az internetes vásárlásba vetett bizalom.

Bővítené magyar beszállítói hálózatát a Lidl

 

A Lidl Magyarország hazai áruházaiban több mint 60 százalékos a magyar termékek aránya.

Nehezen tűri Majka, hogy nem szólalhat meg

Veszprémbe érkezik a Duma Roast, ahol a népszerű zenész, műsorvezető vérét szívják barátai, tabuk nélkül.

Vasárnap az ünnepnapi, húsvéthétfőn a vasárnapi, kedden pedig már a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. 

Kéménytüzek adnak munkát a tűzoltóknak

Az év első hetében több mint tíz esetben riasztották a tűzoltókat olyan kéményekhez a megyében, melyekből jobb esetben csak szikrák, rosszabb esetben lángcsóvák csaptak ki.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika