Megőrizték az emberi kapcsolatot

Írta:  8200 Veszprém november 09 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy megújult, modernizált bankfiókot vehettek birtokba a dózsavárosiak.

Egy kis nagyvázsonyi takarékszövetkezetként indult a Kinizsi Bank 1958-ban, ami így jövőre lesz 60 éves - emlékeztett Lakatos Antal, a bank elnöke a dózsavárosi fiókavatás alkalmával csütörtök délután.

 

1990 év végén érkezett el az idő, hogy a kisebb települések után a megyeszékhelyen is megvessék a lábukat, egészen pontosan a Dózsavárosban. "Nem értette a bankszakma, miért pont itt nyitottunk meg, de az idő bebizonyította, jó döntést hoztunk" - hangsúlyozta Lakatos Antal, hozzátéve, a mai napig egyedüli pénzintézetként vannak jelen a városrészben. A bank elnöke szerint a siker titka, hogy megbecsülik a környezetüket, az ügyfeleknek pedig köszönettel tartoznak, amit igyekeznek minél szélesebb körű mecénás tevékenységgel meghálálni.

 

A Kinizsi Bank dózsavárosi fiókja az elmúlt hetekben új arculatot kapott, a XXI. századi banktechnológiával gazdagítva, de egy dologból nem engednek - húzta alá Lakatos Antal: nem engednek a személyes kapcsolatokból, szeretnek mindenkit a keresztnevén szólítani, ezért nem lesz például elektronikus hívórendszer sem.

Porga Gyula polgármester úgy fogalmazott, hogy a Kinizsi Bank a mi bankunk, számos vállalkozó alapozta meg sikerét a segítségükkel, a társadalmi felelősségvállalás pedig kézzelfogható. "Helyben születnek a döntések, ez gyakran felülírja az üzleti érdekeket" - vélekedett a polgármester, hozzátéve, örömteli, hogy személyesen ismerik egymást az ügyfelek és az ügyintézők, megőrizték az emberi kapcsolatot.

 

A látványos változás mellet, mint a megújult ügyféltér, kicserélték a nyílászárókat, új beléptetőt alakítottak ki, és belső zónás ATM valósult meg a megye legnagyobb fiókjában.  

Ezt már olvasta!?

Több mint 1,2 milliárddal tartozik a NAV-nak egy magánszemély

Kilencven adózónál állapított meg jelentős összegű adóhiányt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a harmadik negyedévben.

Sörösüveggel bántalmazta ismerősét

Egy 17 éves hajmáskéri lakos bántalmazta ismerősét a hétvégén.

A lépcsőházak varázsa

Ki mondta, hogy egy lépcsőház csak sötét és nyomasztó lehet? Alovits Bálint gyűjteménye fővárosi Art Deco és Bauhaus stílusú csigalépcsőkről. Lenyűgöző!

Magyarországra látogatott David Cameron brit miniszterelnök.

Már megcsodálhatók a zebracsikók

Két új taggal bővült a Veszprémi Állatkert zebra csapata.

Na-Bed