Bekeményít a tél

Írta:  8200 Veszprém január 04 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Intenzív havazás kezdődött hétfőn délelőtt térségünkben, amihez kemény fagy és némi szél is társul.

8 tolólappal és szóróadapterrel ellátott tehergépjárművel, 5 járdatakarító géppel, valamint a tavasszal vásárolt, és e célra is felszerelt kistraktorokkal várta a telet a város útjainak tisztántartásáért felelős Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. Elsősorban már az új - Nyugat-Európa városaiban sikerrel alkalmazott - úgynevezett. oldott sós technológia alkalmazásával igyekeznek csúszásmentessé tenni a felületeket - olvasható a cég honlapján. A „VKSZ” Zrt. az önkormányzattal kötött, a közterületek tisztántartására vonatkozó szerződés alapján végzi Veszprém közigazgatási területén a hó eltakarítási és a síkosság mentesítési feladatokat.

Estig 3-5 cm friss hótakaróra számíthatunk. A kezdetben élénk délkeleti szél a nap második felében mérséklődik. Hideg marad az idő, délután is -5°C alatt alakul a hőmérséklet, este -7°C várható - jelezte előre a vmeteo.hu. 

Említésre méltó fennakadásról a déli órákig nem érkezett jelentés. 

Ezt már olvasta!?

Így álljunk neki új munkát keresni!

Azok számára, akik hosszú éveket, évtizedeket töltenek el egy munkahelyen, nem tudják, hogy hogyan is kezdjenek neki az álláskeresésnek.

Három milliárd forintot kell elkölteni május végégig

Mintegy 2,7 milliárd forint van még a Széchenyi Pihenőkártyákon (SZÉP-kártya) a 2014-es befizetésekből, amelyek felhasználási határideje május 31-én jár le.

A járulékcsökkentéssel a magyar gazdaság versenyképességét kell erősíteni.

Csökkentette bruttó 8 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Egyedül élőket keres fel a rendőrség

Visszatérően látogatják az egyenruhások a Veszprém megyei falvakban élő idős embereket.

Na-Bed