Időutazás a 90-es évekbe

Írta:  8200 Veszprém november 21 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Idén második alkalommal rendezik meg a Retronic Fesztivált Veszprémben, december 9-én. A sztár fellépő a La Bouche lesz.

Örvendetes, hogy a rendezvényt három veszprémi vállalkozó álmodta meg, az ő összefogásukkal valósult meg a fesztivál tavaly először. Az együttműködéssel létrejött események erősítik a város gazdaságát, messzire viszik a jó hírét, tovább színesítik Veszprém kulturális életét - hangoztatta az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón Hegedűs Barbara önkormányzati képviselő.

December 9-én ismét a retro szerelmesei találkoznak a Veszprém Arénában. “A fellépők kiválasztásánál ügyeltek a szervezők arra, hogy minden korosztály számára kínáljanak szórakozási lehetőséget, illetve a magyar nevek mellett külföldi sztár fellépő is színesítse a programot” - húzta alá a képviselő.


Hegedűs Barbara és Szalay Zsolt a sajtótájékoztatón

 

Szalay Zsolt, a szervező Retronicfesztivál Kft. ügyvezetője úgy fogalmazott, a fesztivál életre keltésével céluk között szerepelt, hogy Veszprém város kulturális életét egy egyedi és meghatározó eseménnyel gazdagítsák. “Olyan rendezvényt szerettünk volna létrehozni, amely több generáció számára garantál kikapcsolódási lehetőséget” - hangoztatta.

Elhangzott, az elmúlt év sikerén felbuzdulva idén, december 9-én ismét megrendezik a fesztivált a Veszprém Arénában, hogy egy felejthetetlen retro buliban szórakozzon a közönség. Itt lesznek a 90-es évek legnagyobb hazai sztárjai, illetve érkezik Veszprémbe a német La Bouche, a zenekar a Be My Lover című számával ért el világsikert 1995-ben.

További információ a www.retronicfesztival.hu oldalon érhető el.


 

Ezt már olvasta!?

A NAV teljesítette tavalyi költségvetési bevételi tervét

A teljes adóbevétel 12 792 milliárd forint lett 2016-ban.

Közel 180 tonna élelmiszert adományoztak a vásárlók

A Tesco vásárlói 178 tonna, azaz 445 ezer adag ételnek megfelelő tartósélelmiszert adományoztak a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtő kampányában.

Gyenge hidegfrontot hoz a hétvége

A pénteki napos idő után szombaton gyenge hidegfront érkezik. 

Látogatási tilalom

Az egész kórházra érvényes látogatási tilalmat rendeltek el Veszprémben. 

Kazánházakban keletkezett tűz

Dobán és Nemesvámoson is lakóház kazánházban csaptak fel lángok vasárnap. A tűzoltók mindkét káresetnél gyorsan és hatékonyan avatkoztak be.

Na-Bed