Időutazás a 90-es évekbe

Írta:  8200 Veszprém november 21 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Idén második alkalommal rendezik meg a Retronic Fesztivált Veszprémben, december 9-én. A sztár fellépő a La Bouche lesz.

Örvendetes, hogy a rendezvényt három veszprémi vállalkozó álmodta meg, az ő összefogásukkal valósult meg a fesztivál tavaly először. Az együttműködéssel létrejött események erősítik a város gazdaságát, messzire viszik a jó hírét, tovább színesítik Veszprém kulturális életét - hangoztatta az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón Hegedűs Barbara önkormányzati képviselő.

December 9-én ismét a retro szerelmesei találkoznak a Veszprém Arénában. “A fellépők kiválasztásánál ügyeltek a szervezők arra, hogy minden korosztály számára kínáljanak szórakozási lehetőséget, illetve a magyar nevek mellett külföldi sztár fellépő is színesítse a programot” - húzta alá a képviselő.


Hegedűs Barbara és Szalay Zsolt a sajtótájékoztatón

 

Szalay Zsolt, a szervező Retronicfesztivál Kft. ügyvezetője úgy fogalmazott, a fesztivál életre keltésével céluk között szerepelt, hogy Veszprém város kulturális életét egy egyedi és meghatározó eseménnyel gazdagítsák. “Olyan rendezvényt szerettünk volna létrehozni, amely több generáció számára garantál kikapcsolódási lehetőséget” - hangoztatta.

Elhangzott, az elmúlt év sikerén felbuzdulva idén, december 9-én ismét megrendezik a fesztivált a Veszprém Arénában, hogy egy felejthetetlen retro buliban szórakozzon a közönség. Itt lesznek a 90-es évek legnagyobb hazai sztárjai, illetve érkezik Veszprémbe a német La Bouche, a zenekar a Be My Lover című számával ért el világsikert 1995-ben.

További információ a www.retronicfesztival.hu oldalon érhető el.


 

Ezt már olvasta!?

Nyílt nap lesz március 16-án a Parlamentben

Az érdeklődők március 16-án 10 és 17 óra között ingyen nézhetik meg a díszlépcsőházat, a kupolacsarnokot és a Szent Koronát.

Megnyitott a karácsonyi vásár

Az ünnephez kötődő termékekkel, dísz- és ajándéktárgyakkal várják az árusok a vásárlókat.

Egy régi emlék tűnik el Székesfehérváron

Bontják az ország egyetlen áthidalásos szerkezetű, 1954-ben épült vasúti irányítótornyát a székesfehérvári vasútállomáson. Videó.

Az ország középső részén lévő Amatrice városában szerda hajnalban rengett a föld.

Na-Bed