Kockákból történetek

Írta:  8200 Veszprém november 23 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

150 négyzetméteren várja a Lego után érdeklődőket a Balaton-Bakony Kocka Klub kiállítása Veszprémben.

A kiállításon nem csak az apró kocka figurák életébe leshetünk bele, hanem megnézhetjük Magyarország legnagyobb Lego városát, amit összesen 90 négyzetméteren állítottak össze a klub tagjai.


A galéria megtekintéséhez kattintson a képre

 

Felnőttek és gyermekek egyaránt érdeklődve figyelik a különböző tematika szerint felállított figurákat, filmrészleteket, élethelyzeteket. A klub tagjainak egy hétbe telt mire, mindennek meglett a helye. A múlt hétvégén már rengetegen felkeresték a LOcarGO Sepsiszentgyörgy utcai telephelyét, hogy megcsodálják a végeredményt. Most hétvégén is várják az érdeklődőket, csütörtökön és pénteken 16 órától, szombaton és vasárnap 10 órától.

 

A legrégebbi darab egy 1968-as tűzoltóautó, amihez még nem tartozott figura, azok ugyanis csak 10 évvel később készültek el - mesélte érdeklődésünkre Pallagi László, a Balaton-Bakony Kocka Klub tagja.

Érdemes a kiállítást egészen közelről is megfigyelni, hiszen számos apró történet, sztori, vidám jelent bújik meg az asztalokon.

További információ: bbkockaklub.hu/veszprem
 

Ezt már olvasta!?

Munkaszüneti nap lesz nagypéntek - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Magyarországi Református Egyházak Zsinatának emlékülésén, pénteken Budapesten.

Elindult a háztartási nagygépek csereprogramja

A pályázók 25 ezer és 45 ezer forint közötti vissza nem térítendő támogatást kaphatnak hűtő- és fagyasztó- vagy mosó- és szárítógépekre.

Veszprémben mutatkozik be a vidék színes, gasztronómiai palettája

Az ország legjobb éttermei főznek nekünk szeptember második vasárnapján az érseki palota előtt.

Óvja mérőóráját!

A fogyasztásmérőkkel kapcsolatos tudnivalókra hívta fel a figyelmet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal sajtótájékoztatóján.

Műszaki mentők versenyeztek

A versenyen a csapatok számot adtak egy esetleges közúti balesetnél történő beavatkozásról, gépjárműbe szorult sérült szakszerű kimentéséről.

Na-Bed