Hivatalosan is kinyitott a karácsonyi vásár

Írta:  8200 Veszprém november 24 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

December 24-ig a portékák mellett számos program várja a belvárosban járókat.

Dr. Temesvári Balázs, a karácsonyi vásár szervezéséért felelős Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója az ünnepi vásár megnyitója alkalmából emlékeztetett, hogy idén harmadik éve felelősek a vásárért. Minden évben készülnek valami újdonsággal, de a régi hagyományokat is szeretnék követni, megtartva a népszerű programokat.


A megnyitó további képeiért, az esti vásári hangulatért kattintson a képre

 

A szarvassal kiegészült szán fotózkodási helyszínként működik, de feldíszítettük az órát is. Visszatért a tavaly nagy sikert aratott kis körhinta, illetve minden hétvégén, pénteken, szombaton és vasárnap tartalmas programok várják a vásárban járókat - sorolta.

Pénteken a múzeum maradandó élményt nyújtó kézműves programokkal várja a családokat, szombaton a Szaléziánummal együttműködve zajlanak a programok, vasárnap pedig a Petőfi Színház tagjai szórakoztatják az érdeklődőket.


Nagy Károly

 

Nagy Károly apátkanonok ünnepi beszédében felhívta a figyelmet, hogy az advent annyit jelent, hogy várakozzunk, mégpedig arra, hogy szeretet tudjunk adni és kapni. "A vásárban látjuk az árukat, emögött azt kívánom, hogy ne csak a materiális értéket szemléljük, hanem lássuk mennyi emberi munka van mögötte." Hangsúlyozta, "az adventi várakozásban próbáljuk megtisztítani a szívünket és a lelkünket, tudjuk hirdetni a szeretetet, amire annyira éhes a másik ember is, mint én magam."

A köszöntőket követően dr. Temesvári Balázs, Nagy Károly és Ovádi Péter önkormáynzati képviselő együtt gyújtották fel a vásár ünnepi fényeit.

Az ünnepi készülődés első mozzanatait a Veszprémi Petőfi Színház tagjainak produkciói tették gazdagabbá.

Az Illatos Advent ünnepi műsora itt megtekinthető.


   

Ezt már olvasta!?

Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem képzései iránt

A Pannon Egyetemen a 2016/17-es tanévre felvett hallgatók száma az előző tanév adataival összevetve 12 százalékkal növekedett.

Ne féljünk orvoshoz fordulni

Idén már ötödik alkalommal rendezte meg sétáját a mellrák megelőzéséért a veszprémi Fagyöngy Egyesület

Január elsejétől változnak a levélfeladási díjak

Folytatja a levéltermék-portfólió egyszerűsítését a Magyar Posta, valamint változnak a levélfeladási díjak is 2020. január elsejétől - közölte a posta az MTI-vel kedden.

Ez a "szolidaritási hozzájárulás" - derül ki az Európai Bizottság által szerdán elfogadott javaslatból.

Belekötött egy Suzuki tükrébe

Videón, ahogy egy részeg fiatalember vakmerően lerúgja egy Suzuki tükrét, majd elmenekül a helyszínről. Felismeri az elkövetőt?

Bakony Média névjegykártya