Hivatalosan is kinyitott a karácsonyi vásár

Írta:  8200 Veszprém november 24 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

December 24-ig a portékák mellett számos program várja a belvárosban járókat.

Dr. Temesvári Balázs, a karácsonyi vásár szervezéséért felelős Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója az ünnepi vásár megnyitója alkalmából emlékeztetett, hogy idén harmadik éve felelősek a vásárért. Minden évben készülnek valami újdonsággal, de a régi hagyományokat is szeretnék követni, megtartva a népszerű programokat.


A megnyitó további képeiért, az esti vásári hangulatért kattintson a képre

 

A szarvassal kiegészült szán fotózkodási helyszínként működik, de feldíszítettük az órát is. Visszatért a tavaly nagy sikert aratott kis körhinta, illetve minden hétvégén, pénteken, szombaton és vasárnap tartalmas programok várják a vásárban járókat - sorolta.

Pénteken a múzeum maradandó élményt nyújtó kézműves programokkal várja a családokat, szombaton a Szaléziánummal együttműködve zajlanak a programok, vasárnap pedig a Petőfi Színház tagjai szórakoztatják az érdeklődőket.


Nagy Károly

 

Nagy Károly apátkanonok ünnepi beszédében felhívta a figyelmet, hogy az advent annyit jelent, hogy várakozzunk, mégpedig arra, hogy szeretet tudjunk adni és kapni. "A vásárban látjuk az árukat, emögött azt kívánom, hogy ne csak a materiális értéket szemléljük, hanem lássuk mennyi emberi munka van mögötte." Hangsúlyozta, "az adventi várakozásban próbáljuk megtisztítani a szívünket és a lelkünket, tudjuk hirdetni a szeretetet, amire annyira éhes a másik ember is, mint én magam."

A köszöntőket követően dr. Temesvári Balázs, Nagy Károly és Ovádi Péter önkormáynzati képviselő együtt gyújtották fel a vásár ünnepi fényeit.

Az ünnepi készülődés első mozzanatait a Veszprémi Petőfi Színház tagjainak produkciói tették gazdagabbá.

Az Illatos Advent ünnepi műsora itt megtekinthető.


   

Ezt már olvasta!?

Nem lehet elég korán kezdeni

Az óvodás kisgyermekek mozgásigényét kiszolgáló focipályát avattak Veszprémben.

Rekordszintre nőtt Magyarország fellett átrepülő gépek száma

2745 járat haladt át az ország felett a legforgalmasabb napon.

Ezekben a napokban nyilatkozhatnak az alkalmazottak arról, hogy ebben az évben milyen kedvezményekkel csökken a személyi jövedelemadójuk illetve adóalapjuk. 

A dob szerda már a múlté

Az önkormányzat elindította a “Randi szerda” elnevezésű programját, amikor is a veszprémi fiatal párok jelentős kedvezménnyel szórakozhatnak.

Az online tűzifa értékesítés veszélyeire figyelmeztet a Nébih

Mindenki legyen fokozottan körültekintő, ha az interneten vásárol tűzifát.

Na-Bed