Hógömbben hangoldóhatunk az ünnepekre

Írta:  8200 Veszprém december 06 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy óriási "hógömb" épült az Óváros térre, amely számos programnak ad otthont a következő napokban.

Új helyszínnel bővült idén az Illatos Advent programsorozata. December 6. és 10. között, 16 és este 19 óra között színpadi programokkal, Kabóca játéktérrel és adventi fajátszóparkkal várja a látogatókat a „Hógömb” rendezvénysátor az Óváros téren.

December 9-én 16.30-kor Berecz András Kossuth-díjas énekes mesemondó lép színpadra, de itt lesz a Kiskalász Zenekar Sünkarácsony című műsorával, és koncertet ad Bársony Bálint Artisjus- és Fonogram-díjas szaxofonművész és zeneszerző is Hangszersimogató karácsony címmel.

Emellett Veszprém Város Vegyeskarának Vokálja, a Dúdoló Népzenei Műhely, a Kőris Zenekar, a Veszprémi Ifjúsági Táncegyüttes és a Gerence Hagyományőrző Néptáncegyüttes is műsort ad majd az öt nap alatt.

Az eseményt tovább gazdagítja, hogy ezeken a napokon a 14 méter átmérőjű, hógömb formájú rendezvénysátor sötétedéskor különleges megvilágítást kap. 

Ezt már olvasta!?

Januártól számos, az adózók számára kedvező változás lép életbe a személyi jövedelemadó (szja) rendszerben.

Díjazták a polgármesteri hivatal dolgozóját

Tolner Zsuzsannának, az Ügyfélszolgálati és Iktató Csoport ügyviteli alkalmazottjának a díjat Porga Gyula polgármester és Dr. Mohos Gábor jegyző adták át a napokban.

Ez a Magyarországon maradó, illetve Eurázsia északi térségeiből ide telelni érkező énekesmadarak számára nyújt segítséget a téli évszakokban.

Sabaté távozik a nyáron, Ljubomir Vranjes érkezik

A német Flensburg-Handewitt férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője érkezik a Telekom Veszprém kispadjára.

Na-Bed