Hógömbben hangoldóhatunk az ünnepekre

Írta:  8200 Veszprém december 06 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy óriási "hógömb" épült az Óváros térre, amely számos programnak ad otthont a következő napokban.

Új helyszínnel bővült idén az Illatos Advent programsorozata. December 6. és 10. között, 16 és este 19 óra között színpadi programokkal, Kabóca játéktérrel és adventi fajátszóparkkal várja a látogatókat a „Hógömb” rendezvénysátor az Óváros téren.

December 9-én 16.30-kor Berecz András Kossuth-díjas énekes mesemondó lép színpadra, de itt lesz a Kiskalász Zenekar Sünkarácsony című műsorával, és koncertet ad Bársony Bálint Artisjus- és Fonogram-díjas szaxofonművész és zeneszerző is Hangszersimogató karácsony címmel.

Emellett Veszprém Város Vegyeskarának Vokálja, a Dúdoló Népzenei Műhely, a Kőris Zenekar, a Veszprémi Ifjúsági Táncegyüttes és a Gerence Hagyományőrző Néptáncegyüttes is műsort ad majd az öt nap alatt.

Az eseményt tovább gazdagítja, hogy ezeken a napokon a 14 méter átmérőjű, hógömb formájú rendezvénysátor sötétedéskor különleges megvilágítást kap. 

Ezt már olvasta!?

Elkezdődött a lomtalanítás

A lomtalanítás szolgáltatás idén is házhoz megy Veszprémben.

Kivívta az emberek tiszteletét

Lasztovicza Jenő nevét őrzi a megyeháza új konferenciaterme, melynek avatóünnepségét csütörtök délután tartották.

Elismerések a megye rendőreinek

A Rendőrség Napja alkalmából dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány ünnepi állománygyűlés keretében elismeréseket adott át a napokban. 

Tükörkép a mai fiatalok előtt

Közönségtalálkozóval egybekötve mutatták be Veszprémben a #Sohavégetnemérős című zenés játékfilmet..

Elterelik a forgalmat Hajmáskérnél

Fel nem robbant II. világháborús lövedékeket semmisítenek meg a 8-as számú főúton Veszprém külterületén, amelynek idejére teljes útlezárás van érvényben.

Na-Bed