Felhívás szünidei gyermekétkeztetésre

Írta:  8200 Veszprém december 15 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A hátrányos helyzetű, és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek jogosultak.

Veszprém Megyei Jogú Város Jegyzője a személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti alapellátások és gyermekvédelmi szakellátások térítési díjáról és az igénylésükhöz felhasználható bizonyítékokról szóló 328/2011. (XII.29.) Korm. rendelet 13/B.§ (7) bekezdése szerint felhívja a hátrányos helyzetű, és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek szüleinek figyelmét a téli szünidei gyermekétkeztetésre. Az étkezés iránti igény - az évközi szünet időtartama kivételével - a nevelési év, tanév során bármikor benyújtható.

Étkezési napok a téli szünetben: 2017. december 27-től 2018. január 2-ig, 4 munkanap.

Az étkeztetés helyszíne: A bölcsődében gondozott, és az óvodai nevelésben részesülő gyermekek részére a napközbeni ellátásukat biztosító intézményben, a tanulói jogviszonyban álló gyermekek részére az ebédet a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium és EGYMI éttermében (Veszprém, Tüzér u. 44.) 11.30 - 13.00 óra között szolgálják ki.

További felvilágosítás kérhető személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, vagy az 549-163 telefonszámon.
Ügyfélfogadási idő: hétfő, kedd, csütörtök: 7.30-16.00, szerda: 7.30-17.30, péntek: 7.30-13.30 óra között.
 

Ezt már olvasta!?

A hajléktalanokat érintő jogszabályi változás az egész társadalom érdekét szolgálja

Az október 15-én életbe lépő jogszabály-módosítás azt célozza, hogy ne legyen utcán éjszakázó hajléktalan és az állampolgárok zavartalanul használhassák a közterületet.

A családok megerősítése a cél

Családi prevenciós programot indított a családsegítő központ Veszprémben.

Szakmára készülve

Első alkalommal rendezték meg a Szakmák éjszakáját pénteken. Veszprémben három intézményben tárták ki a kapukat.

Az üzleti és a civil szféra találkozása

Az önkormányzatok, a civil szféra és az üzleti élet képviselői találkoztak a társadalmi felelősségvállalás jegyében a holland nagykövetség szervezésében csütörtökön a Hangvillában.

Jelentkezőket várnak a szavazatszámláló bizottságokba

Várják a jelentkezéseket a helyi választási bizottságok az április 8-ai országgyűlési választás szavazatszámláló bizottságaiba.

Na-Bed