Felhívás szünidei gyermekétkeztetésre

Írta:  8200 Veszprém december 15 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A hátrányos helyzetű, és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek jogosultak.

Veszprém Megyei Jogú Város Jegyzője a személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti alapellátások és gyermekvédelmi szakellátások térítési díjáról és az igénylésükhöz felhasználható bizonyítékokról szóló 328/2011. (XII.29.) Korm. rendelet 13/B.§ (7) bekezdése szerint felhívja a hátrányos helyzetű, és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek szüleinek figyelmét a téli szünidei gyermekétkeztetésre. Az étkezés iránti igény - az évközi szünet időtartama kivételével - a nevelési év, tanév során bármikor benyújtható.

Étkezési napok a téli szünetben: 2017. december 27-től 2018. január 2-ig, 4 munkanap.

Az étkeztetés helyszíne: A bölcsődében gondozott, és az óvodai nevelésben részesülő gyermekek részére a napközbeni ellátásukat biztosító intézményben, a tanulói jogviszonyban álló gyermekek részére az ebédet a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium és EGYMI éttermében (Veszprém, Tüzér u. 44.) 11.30 - 13.00 óra között szolgálják ki.

További felvilágosítás kérhető személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, vagy az 549-163 telefonszámon.
Ügyfélfogadási idő: hétfő, kedd, csütörtök: 7.30-16.00, szerda: 7.30-17.30, péntek: 7.30-13.30 óra között.
 

Ezt már olvasta!?

Indul a fűtés, ezekre ügyeljen

Ugyan a fűtési szezon hivatalosan csak október 15-én kezdődik, az időjárás a héten hűvösre fordult és az előrejelzések szerint az elkövetkező napokban is őszies marad. 

Mesekönyv segíti az integrációt

Hiánypótló kiadvány jelent meg Csillagbusz címmel, amely az autizmussal élő gyermekek integrációját segíti az alsó tagozatos osztályokba.

Az OTP lett az év bankja 2016-ban

Az OTP lett a Mastercard - év bankja 2016 verseny fődíjasa.

Hamarosan itt a társaságiadó-bevallás határideje

Az adóhivatal elektronikus üzenetben hívta fel a tavalyi mulasztók figyelmét a határidőre.

Rekord, zene és vidám családi élmények a Balaton Fesztiválon

A legtöbb hazai egy időben egy helyen szelfit készítő ember rekordját állították fel Balatonkenesén a Balaton Fesztiválon

Na-Bed