Kedvezményes belépővel ünnepel az állatkert

Írta:  8200 Veszprém december 26 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az állatok is megkapták ajándékukat a napokban.

A Veszprémi Állatkertben a hagyományok szerint idén is megrendezte az állatok karácsonyát. Ehhez segítségül hívták a veszprémi Rózsa úti Általános Iskola 1. B osztályát. A gyerekek becsomagolhatták az ajándékokat, majd el is helyezhették azokat tigriseink és oroszlánjaink külső kifutóiban, valamint a Majomház belső kifutóiban.

 

A nagy macskák örömmel vetették rá magukat a csomagokra, és tépték szét azokat a benne lévő finomságokért. A gyűrűsfarkú makik és a zászlósfarkú kolobuszok is nagy izgalommal bontották ki a kedvenc csemegéiket rejtő ajándékokat.

 

A Veszprémi Állatkert az év minden napján nyitva tart, így karácsonykor is várja a látogatóit. Az óév utolsó és az újév első napjaiban, 2017. december 23. és 2018. január 2. között ünnepi kedvezményekkel lepik meg a vendégeket, akik ebben az időszakban felnőtt belépőjegyet 1100 forint, gyermek belépőjegyet pedig 600 forintos áron válthatnak. 

Ezt már olvasta!?

Eddig több mint 34 ezer család vette igénybe a csokot

Ez 81,5 milliárd forintos támogatást jelent.

Öt bemutatója lesz a jövő évadban a veszprémi Pannon Várszínháznak

Az új előadásokkal együtt 21 darab lesz műsoron a színházban a következő évadban.

Karácsonyi dekorációk a kórházban

Az egészségyi dolgózók nagyon kreatívak tudnak lenni. 

Több közteher mértéke csökken

Január elsejétől több lakossági és vállalati adó és más közteher mértéke is csökken, nő a minimálbér és a szakmunkás bérminimum.

Takaróval házaltak

A veszprémi rendőrök tetten érték a csalókat.

Na-Bed