Kedvezményes belépővel ünnepel az állatkert

Írta:  8200 Veszprém december 26 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az állatok is megkapták ajándékukat a napokban.

A Veszprémi Állatkertben a hagyományok szerint idén is megrendezte az állatok karácsonyát. Ehhez segítségül hívták a veszprémi Rózsa úti Általános Iskola 1. B osztályát. A gyerekek becsomagolhatták az ajándékokat, majd el is helyezhették azokat tigriseink és oroszlánjaink külső kifutóiban, valamint a Majomház belső kifutóiban.

 

A nagy macskák örömmel vetették rá magukat a csomagokra, és tépték szét azokat a benne lévő finomságokért. A gyűrűsfarkú makik és a zászlósfarkú kolobuszok is nagy izgalommal bontották ki a kedvenc csemegéiket rejtő ajándékokat.

 

A Veszprémi Állatkert az év minden napján nyitva tart, így karácsonykor is várja a látogatóit. Az óév utolsó és az újév első napjaiban, 2017. december 23. és 2018. január 2. között ünnepi kedvezményekkel lepik meg a vendégeket, akik ebben az időszakban felnőtt belépőjegyet 1100 forint, gyermek belépőjegyet pedig 600 forintos áron válthatnak. 

Ezt már olvasta!?

Ókori szövegek értelmezése a magyar érettségi első részében

 Megkezdődtek a magyar írásbeli érettségik országszerte a középiskolákban hétfő reggel.

Uniós fejlesztések nyílt napja

Az országos programsorozat november 13-án, vasárnap a Veszprém Agórába érkezik. Előadások, szórakoztató bemutatók, koncertek várnak mindenkit. 

Új telefonos trükkel próbálkoznak a csalók

Nyereményekre hivatkozva próbálják megtéveszteni a hívott félt - figyelmeztet a rendőrség.

Robbanás történt Budapesten

Ismeretlen eredetű robbanás történt szombat késő este a budapesti Teréz körút és a Király utca kereszteződésében lévő egyik földszinti üzlethelyiségben.

Meghosszabbították a másodfokú hőségriasztást

Az ország egész területére vonatkozik szerda 24 óráig.

Na-Bed