Hidegfront előtt még 10°C

Írta:  8200 Veszprém december 27 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Szerdán még 10°C közelében lehet a maximum, csütörtök este azonban már havazhat. 

Szerdán eleinte sokat süt a nap, majd fokozatosan megvastagszik a felhőzet, az esti órákban jelentéktelen eső is kialakulhat. A mérsékelt déli szelet gyakran élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet maximuma ma még eléri a 10°C-ot - olvasható a VMeteo.hu veszprémi időjárás előrejelzésében.

Csütörtökön egy erős hidegfront érkezik, amely az Alpok térségében lelassul és hullámot vet, sekély ciklon képződik. Ennek köszönhetően többnyire borult marad az ég, már a reggeli óráktól többször elered az eső, amit az esti órákban havas eső, éjszaka havazás vált. A reggeli mérsékelt délkeleti szelet délelőtt élénk északnyugati váltja. A hőmérséklet reggel 6°C közelében ígérkezik, ez egyben a napi maximum is, ugyanis később ennél hidegebb lesz.

Péntek reggelre viharossá fokozódik az északnyugati szél, ami estére jelentősen mérséklődik, közben csökken a felhőzet. Szombat reggelre mélyre süllyed a hőmérő higanyszála, vasárnaptól enyhül az idő. Szilveszter éjszakája most fagymentesnek látszik.  

Ezt már olvasta!?

Lepje meg macskáját egy lemezzel

Először ad ki zenei albumot kifejezetten macskák számára egy nagy lemezkiadó.

Jövőre a NAV készíti el az szja-bevallások túlnyomó többségét

2017-től már majdnem 4 millió állampolgárt "szabadít meg" az adóhivatal az szja-bevallás kötelezettségétől.

Öt ittas járművezetőt fogtak vasárnap

Összesen tíz személyt állítottak elő a megye rendőrei a hét utolsó napján, köztük nyolcat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

1,5 fokkal melegebb volt a nyár mint az átlag

Az évszak középhőmérséklete országos átlagban 22 Celsius-fok volt,

A zoknijában találták meg a lopott pénzt

A veszprémi nyomozók rövid időn belül elfogták azt a 21 éves férfit, aki miután ismerősét meglopta elmenekült a helyszínről.

Na-Bed