A Kurázsi mama és gyermekei című dráma szereplői és Funtek Frigyes rendező A Kurázsi mama és gyermekei című dráma szereplői és Funtek Frigyes rendező

Olvasópróbát tartott a Kurázsi mama és gyermekei stábja

Írta:  8200 Veszprém január 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A drámai műfaj ellenére hihetetlen mennyiségű humor található a darabban. 

"Szeretnék bátor lenni a darab kapcsán, nem szabad lebeszélni magam a történet őrületéről. Legyetek bátrabbak mint én, bátor színészek" – kérte a szereplőket Funtek Frigyes rendező Bertolt Brecht, Kurázsi mama és gyermekei című dráma olvasópróbáján, amelyet 2018. január 2-án tartottak meg a Veszprémi Petőfi Színházban.

"Ez egy borzasztóan egyszerű történet, minden szereplő valamilyen módon kapaszkodni tud hozzá" – vélekedett a rendező, aki szerint hihetetlen mennyiségű humor található ebben a történetben, színészként pedig ezt kell keresni.

Kurázsi mama (Börcsök Enikő, Jászai-díjas, Érdemes művész) egyetlen célja az életben, hogy megmentse a gyermekeit, minden cselekedetét ez irányítja, amit - ahogy az óra számlapján 12 óra jelenik meg - 12 jelenetben, eklektikus jelmez, díszlet és zenei világban követhetnek végig a nézők.

Bemutató: 2018. február 9.

Bővebb leírás: http://www.petofiszinhaz.hu/Eloadasok/Aktualis-evad/Kurazsi-mama-es-gyermekei

Ezt már olvasta!?

Tájékoztatták a vásározókat

A hatóság elsődleges célja a megelőzés, nem a szankció alkalmazása – jelentette ki a Veszprém Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Osztályának vezetője vállalkozóknak.

Bajban a magyar áruházak

Már az ellátást veszélyezteti a munkaerőhiány.

Véget ért a szezonális viharjelzés a tavaknál

Jóval több vihart jeleztek idén az április 1. és október 31. között működő viharjelző rendszerek a Balatonnál, a Velencei-tónál és a Tisza-tónál, mint tavaly.

Életveszélyes állapotban van az egyik sérült

A várpalotai hintabaleset egyik sérültje életveszélyes állapotban van - közölte az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtt.

Na-Bed