A Kurázsi mama és gyermekei című dráma szereplői és Funtek Frigyes rendező A Kurázsi mama és gyermekei című dráma szereplői és Funtek Frigyes rendező

Olvasópróbát tartott a Kurázsi mama és gyermekei stábja

Írta:  8200 Veszprém január 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A drámai műfaj ellenére hihetetlen mennyiségű humor található a darabban. 

"Szeretnék bátor lenni a darab kapcsán, nem szabad lebeszélni magam a történet őrületéről. Legyetek bátrabbak mint én, bátor színészek" – kérte a szereplőket Funtek Frigyes rendező Bertolt Brecht, Kurázsi mama és gyermekei című dráma olvasópróbáján, amelyet 2018. január 2-án tartottak meg a Veszprémi Petőfi Színházban.

"Ez egy borzasztóan egyszerű történet, minden szereplő valamilyen módon kapaszkodni tud hozzá" – vélekedett a rendező, aki szerint hihetetlen mennyiségű humor található ebben a történetben, színészként pedig ezt kell keresni.

Kurázsi mama (Börcsök Enikő, Jászai-díjas, Érdemes művész) egyetlen célja az életben, hogy megmentse a gyermekeit, minden cselekedetét ez irányítja, amit - ahogy az óra számlapján 12 óra jelenik meg - 12 jelenetben, eklektikus jelmez, díszlet és zenei világban követhetnek végig a nézők.

Bemutató: 2018. február 9.

Bővebb leírás: http://www.petofiszinhaz.hu/Eloadasok/Aktualis-evad/Kurazsi-mama-es-gyermekei

Ezt már olvasta!?

Belföldi repülő járatot indítottak hazánkban a törökök?

Belföldi járatot indított a török Freebird Airlines Debrecen és Sármellék között - hívta fel a figyelmet az AIRportal.hu.

Sportos hangulatban

Néhány hete nyitotta ki kapuit a Grund, ami sport bárként igyekszik megállni a helyét Veszprémben. Az első tapasztalatok alapján jó úton haladnak.

Megnyílt a Penny logisztikai központja Veszprémben

9 milliárd forintból létrejött 26 500 négyzetméteres, 15 ezer raklap kapacitású komplexum 150 munkahelyet hoz létre.

Gyermekellátási szolgáltatások és egészségügyi alapellátások is bővülnek

Egészségházra, óvodai bővítésre, valamint idős emberek segítésére is nyújtott be pályázatot az önkormányzat.

Sikerrel zárult jótékony akciók

A karitatív megmozdulások eredményeképp beteg gyermekeket, egészségügyi dolgozókat, valamint rászoruló családokat is sikerült támogatni a Fidelitas Veszprémi Csoportjának.

Na-Bed