Porga Gyula polgármester beszél a sajtótájékoztatón, a háttérben Ovádi Péter önkormányzati képviselő (b) és dr. Navracsics Tibor uniós biztos Porga Gyula polgármester beszél a sajtótájékoztatón, a háttérben Ovádi Péter önkormányzati képviselő (b) és dr. Navracsics Tibor uniós biztos

Megközelíthető politikusok

Írta:  8200 Veszprém január 03 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Nemcsak a kampányról fog szólni ez az iroda - ezt ígérte a veszprémi Narancspont megnyitóján dr. Navracsics Tibor uniós biztos.

Egy újabb felületet szeretnék nyitni, hogy a választópolgárok könnyebben megiserkedjenek a Fidesz programjával, képviselőjelöltjeivel, illetve megmutathassuk azokat az ügyeket, amik sokunkat érdekelhet - hangoztatta a szerdai esemény alkalmával dr. Navracsics Tibor. “Nemcsak a kampányról fog szólni ez az iroda, hanem lehetőséget ad arra, hogy a Fidesz helyi politikusai, illetve én is fogadóórákat tartsunk itt” - hangsúlyozta. Hozzátette, olyan kapcsolati pontnak szeretnék megtartani az irodát, ahol a helyi, országos és európai politikusok megközelíthetők és meg lehet vitatni velük az aktuális problémákat.


Az új iroda a Kossuth utca alján nyílt meg

 

Porga Gyula polgármester emlékeztetett, a korábbi években is fontos volt, hogy közelebb kerüljenek a választópolgárokhoz és ő maga is várja majd a javaslatokat, ötleteket, illetve a kritikákra is nyitottak.

Ovádi Péter önkormányzati képviselő szerint az új iroda találkozási pontként működik majd, ahol a betérők közösen beszélgethetnek Veszprém életéről.

 

A Naracspont hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között tart nyitva.
 

Ezt már olvasta!?

Szeptemberben 13,6 százalékkal nőttek a keresetek

Ezzel negyedik hónapja haladja meg a 13 százalékot az átlagkeresetek éves emelkedési üteme.

Ivott, majd vezetett. Csúnya vége lett

A veszprémi rendőrök büntetőeljárást indítottak a 41 éves várpalotai férfival szemben.

Új teret kaptak a fiatalok

Ifjúsági közösségi teret hozott létre Veszprémben az Új Nemzedék Központ. Az ünnepélyes megnyitót szerdán délután tartották.

Két nap a környezetünk védelméért

Családi napokat tartanak a Veszprémvölgyben a Föld napjához kapcsolódva. Az eseményen a fenntarthatóság témakörét járják körbe.

Az internet veszélyeiről tartottak előadást

A gyermekeknek szervezett bűnmegelőzési program során az internetezés veszélyeiről tartottak előadásokat.

Na-Bed