Porga Gyula polgármester beszél a sajtótájékoztatón, a háttérben Ovádi Péter önkormányzati képviselő (b) és dr. Navracsics Tibor uniós biztos Porga Gyula polgármester beszél a sajtótájékoztatón, a háttérben Ovádi Péter önkormányzati képviselő (b) és dr. Navracsics Tibor uniós biztos

Megközelíthető politikusok

Írta:  8200 Veszprém január 03 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Nemcsak a kampányról fog szólni ez az iroda - ezt ígérte a veszprémi Narancspont megnyitóján dr. Navracsics Tibor uniós biztos.

Egy újabb felületet szeretnék nyitni, hogy a választópolgárok könnyebben megiserkedjenek a Fidesz programjával, képviselőjelöltjeivel, illetve megmutathassuk azokat az ügyeket, amik sokunkat érdekelhet - hangoztatta a szerdai esemény alkalmával dr. Navracsics Tibor. “Nemcsak a kampányról fog szólni ez az iroda, hanem lehetőséget ad arra, hogy a Fidesz helyi politikusai, illetve én is fogadóórákat tartsunk itt” - hangsúlyozta. Hozzátette, olyan kapcsolati pontnak szeretnék megtartani az irodát, ahol a helyi, országos és európai politikusok megközelíthetők és meg lehet vitatni velük az aktuális problémákat.


Az új iroda a Kossuth utca alján nyílt meg

 

Porga Gyula polgármester emlékeztetett, a korábbi években is fontos volt, hogy közelebb kerüljenek a választópolgárokhoz és ő maga is várja majd a javaslatokat, ötleteket, illetve a kritikákra is nyitottak.

Ovádi Péter önkormányzati képviselő szerint az új iroda találkozási pontként működik majd, ahol a betérők közösen beszélgethetnek Veszprém életéről.

 

A Naracspont hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között tart nyitva.
 

Ezt már olvasta!?

8-10 méteres lángokkal ég a gabona

30 hektáron lábon álló gabona ég Zirc közelében, az erdőt is veszélyezteti.

Életre keltették a harcihelikoptert

Helikoptersimogató Nyíltnapot rendezett a Laczkó Dezső Múzeum Tanulmányi Raktárában kiállított helikopter helyreállításán dolgozó csapat szombaton.

Kiszámolták, mennyi ideig kell napon tartózkodni a kellő D-vitaminszinthez

Ttavasszal és nyáron elegendő 10-20 perc, addig télen legalább két óra szükséges.

Közel fél évszázados barátság

Veszprém és az észt Tartu város polgármesterei testvérvárosi megállapodásuk 45 éves évfordulója alkalmából jubileumi záradékkal erősítették meg együttműködésüket.

Így ajánlatos elindítani az autót a kemény hidegben!

Tévhit, hogy sokáig kell álló helyzetben járatni a motort.

Na-Bed