Porga Gyula polgármester beszél a sajtótájékoztatón, a háttérben Ovádi Péter önkormányzati képviselő (b) és dr. Navracsics Tibor uniós biztos Porga Gyula polgármester beszél a sajtótájékoztatón, a háttérben Ovádi Péter önkormányzati képviselő (b) és dr. Navracsics Tibor uniós biztos

Megközelíthető politikusok

Írta:  8200 Veszprém január 03 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Nemcsak a kampányról fog szólni ez az iroda - ezt ígérte a veszprémi Narancspont megnyitóján dr. Navracsics Tibor uniós biztos.

Egy újabb felületet szeretnék nyitni, hogy a választópolgárok könnyebben megiserkedjenek a Fidesz programjával, képviselőjelöltjeivel, illetve megmutathassuk azokat az ügyeket, amik sokunkat érdekelhet - hangoztatta a szerdai esemény alkalmával dr. Navracsics Tibor. “Nemcsak a kampányról fog szólni ez az iroda, hanem lehetőséget ad arra, hogy a Fidesz helyi politikusai, illetve én is fogadóórákat tartsunk itt” - hangsúlyozta. Hozzátette, olyan kapcsolati pontnak szeretnék megtartani az irodát, ahol a helyi, országos és európai politikusok megközelíthetők és meg lehet vitatni velük az aktuális problémákat.


Az új iroda a Kossuth utca alján nyílt meg

 

Porga Gyula polgármester emlékeztetett, a korábbi években is fontos volt, hogy közelebb kerüljenek a választópolgárokhoz és ő maga is várja majd a javaslatokat, ötleteket, illetve a kritikákra is nyitottak.

Ovádi Péter önkormányzati képviselő szerint az új iroda találkozási pontként működik majd, ahol a betérők közösen beszélgethetnek Veszprém életéről.

 

A Naracspont hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között tart nyitva.
 

Ezt már olvasta!?

Vasárnap az ünnepnapi, húsvéthétfőn a vasárnapi, kedden pedig már a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. 

Indul az év legforgalmasabb időszaka az üzletekben

Idén 100 milliárd forint körüli összeget költenek a családok ajándékra.

Beach Party-val várja közönségét a Veszprémi Petőfi Színház

Nyárias hangulatban, frissítőkkel, illetve csak egy hétig elérhető bérletes kedvezményekkel várja közönségét a Veszprémi Petőfi Színház július 9. és 13. között a színház előtti téren.

Így kampányol az ittas járművezetés ellen a rendőrség

Nem kell minden történet végére "csattanó"! Kisfilmet készített a megyei rendőrség, hogy az ittas járművezetés ellen kampányoljon. 

Na-Bed