Porga Gyula polgármester beszél a sajtótájékoztatón, a háttérben Ovádi Péter önkormányzati képviselő (b) és dr. Navracsics Tibor uniós biztos Porga Gyula polgármester beszél a sajtótájékoztatón, a háttérben Ovádi Péter önkormányzati képviselő (b) és dr. Navracsics Tibor uniós biztos

Megközelíthető politikusok

Írta:  8200 Veszprém január 03 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Nemcsak a kampányról fog szólni ez az iroda - ezt ígérte a veszprémi Narancspont megnyitóján dr. Navracsics Tibor uniós biztos.

Egy újabb felületet szeretnék nyitni, hogy a választópolgárok könnyebben megiserkedjenek a Fidesz programjával, képviselőjelöltjeivel, illetve megmutathassuk azokat az ügyeket, amik sokunkat érdekelhet - hangoztatta a szerdai esemény alkalmával dr. Navracsics Tibor. “Nemcsak a kampányról fog szólni ez az iroda, hanem lehetőséget ad arra, hogy a Fidesz helyi politikusai, illetve én is fogadóórákat tartsunk itt” - hangsúlyozta. Hozzátette, olyan kapcsolati pontnak szeretnék megtartani az irodát, ahol a helyi, országos és európai politikusok megközelíthetők és meg lehet vitatni velük az aktuális problémákat.


Az új iroda a Kossuth utca alján nyílt meg

 

Porga Gyula polgármester emlékeztetett, a korábbi években is fontos volt, hogy közelebb kerüljenek a választópolgárokhoz és ő maga is várja majd a javaslatokat, ötleteket, illetve a kritikákra is nyitottak.

Ovádi Péter önkormányzati képviselő szerint az új iroda találkozási pontként működik majd, ahol a betérők közösen beszélgethetnek Veszprém életéről.

 

A Naracspont hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között tart nyitva.
 

Ezt már olvasta!?

Ma indul az elektronikus zenei fesztivál

Mintegy húsz színpadon több mint háromszáz előadó lép fel a Balaton Soundon, amely ma kezdődik Zamárdiban. 

Így küzd a rendőrség az ittas vezetők ellen

A "finn módszerrel" is ellenőriztek a rendőrök Veszprém megye útjain.

Itt gyakorlatozik a katasztrófavédelem

 

Teljes szélességében lezárják a 7213-as számú utat. 

Baltával támadt a saját kutyájára

A veszprémi rendőrök egy állatkínzás miatt indult nyomozást fejeztek be a közelmúltban.

Orrszarvú hölggyel bővült az állatkert

Az Európai Állatkertek és Akváriumok Szövetségének szélesszájú orrszarvú fajkoordinátora javaslatára ismét újabb taggal bővült a Veszprémi Állatkert népszerű orrszarvú csapata.

Na-Bed