Havazás majd hófúvás várható

Írta:  8200 Veszprém január 06 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Csütörtök reggelig 3-5 centi friss hó hullhat, amit a megélénkülő szél egyre többfelé hord majd.

Csütörtök reggelig 3-5 centiméter friss hóra számíthatunk, napközben azonban csökken, felszakadozik a felhőzet. Átmenetileg megélénkül az északnyugati szél, ami hófúvást okozhat - figyelmeztet a vmeteo.hu. A hőmérséklet reggel -1°C, délután 1°C körül lesz, de a szél miatt hidegebbet érzünk majd.

A téli útviszonyok között nagyobb követési távolságot kell tartani, figyelemmel kell lenni a megnőtt fékútra, a megváltozott manőverezési képességre, a gumiabroncsok csökkent tapadására! Rossz manőverezés esetén így a hibák könnyebben korrigálhatóak - hívja fel a figyelmet a rendőrség. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri az úton lévőket, hogy a megváltozott időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek! A balesetek megelőzése érdekében kérik a járművezetőket, hogy elindulás előtt tisztítsák meg az autójukat a hótól, a jégtől, a párától, hogy a kilátás minden irányban biztosított legyen.

Ezt már olvasta!?

Zwicker Tamás fotóriporter kapta a Szabad Sajtó Díjat

Az önkormányzat minden évben a magyar sajtó napja alkalmából Szabad Sajtó Díjat adományoz a város információ szolgáltatásában végzett kiemelkedő tevékenység elismeréseként.

Közösen gyűjtik össze az eláírásokat

A háromigenes népszavazás a választás szabadságáról szól - hangoztatta Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője pénteki veszprémi sajtótájékoztatóján.

Hármas karambol Városlőd közelében

Személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt a 8-as számú főúton Városlőd közelében vasárnap délután.

Fának csapódott egy autó Veszprém és Csopak között

Veszprém és Csopak között, a 12-es kilométernél történt balesetben ketten megsérültek.

Ittasan ütközött az autómentőnek

Egy 2016 márciusában történt balesettel kapcsolatban zárta le a nyomozást a rendőrség.

Na-Bed