Havazás majd hófúvás várható

Írta:  8200 Veszprém január 06 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Csütörtök reggelig 3-5 centi friss hó hullhat, amit a megélénkülő szél egyre többfelé hord majd.

Csütörtök reggelig 3-5 centiméter friss hóra számíthatunk, napközben azonban csökken, felszakadozik a felhőzet. Átmenetileg megélénkül az északnyugati szél, ami hófúvást okozhat - figyelmeztet a vmeteo.hu. A hőmérséklet reggel -1°C, délután 1°C körül lesz, de a szél miatt hidegebbet érzünk majd.

A téli útviszonyok között nagyobb követési távolságot kell tartani, figyelemmel kell lenni a megnőtt fékútra, a megváltozott manőverezési képességre, a gumiabroncsok csökkent tapadására! Rossz manőverezés esetén így a hibák könnyebben korrigálhatóak - hívja fel a figyelmet a rendőrség. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri az úton lévőket, hogy a megváltozott időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek! A balesetek megelőzése érdekében kérik a járművezetőket, hogy elindulás előtt tisztítsák meg az autójukat a hótól, a jégtől, a párától, hogy a kilátás minden irányban biztosított legyen.

Ezt már olvasta!?

Gépek és emberek csatája

Ismét Veszprémből rajtol a Hungarian Baja tereprali világkupa augusztus 12-én, pénteken.

Terepkutatási gyakorlat a zirci erdőben

A gyakorlat célja nem csak a bűnügyek eredményes felderítése, hanem a Bakonyban eltévedt turisták felkutatása is volt.

Nagyon korán érkezett a vírus

Már november elején voltak olyan európai országok, ahol megkezdődött a vírus cirkulációja.

Hétfőtől lehet pályázni a hűtőgépcsere-programra

Hétfőn reggel 8 órától lehet jelentkezni az államilag támogatott hűtőgép- és fagyasztócsere-programra, elsőként az észak-alföldi régióban.

Na-Bed