Havazás majd hófúvás várható

Írta:  8200 Veszprém január 06 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Csütörtök reggelig 3-5 centi friss hó hullhat, amit a megélénkülő szél egyre többfelé hord majd.

Csütörtök reggelig 3-5 centiméter friss hóra számíthatunk, napközben azonban csökken, felszakadozik a felhőzet. Átmenetileg megélénkül az északnyugati szél, ami hófúvást okozhat - figyelmeztet a vmeteo.hu. A hőmérséklet reggel -1°C, délután 1°C körül lesz, de a szél miatt hidegebbet érzünk majd.

A téli útviszonyok között nagyobb követési távolságot kell tartani, figyelemmel kell lenni a megnőtt fékútra, a megváltozott manőverezési képességre, a gumiabroncsok csökkent tapadására! Rossz manőverezés esetén így a hibák könnyebben korrigálhatóak - hívja fel a figyelmet a rendőrség. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri az úton lévőket, hogy a megváltozott időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek! A balesetek megelőzése érdekében kérik a járművezetőket, hogy elindulás előtt tisztítsák meg az autójukat a hótól, a jégtől, a párától, hogy a kilátás minden irányban biztosított legyen.

Ezt már olvasta!?

Országszerte több a beteg

Az intenzív ellátást igénylők száma csaknem meguplázódott az előző héthez viszonyítva.

Szükség van egy Auchanra Veszprémben?

Tizenhét milliárd forint értékű beruházást tervez az Auchan Magyarország Kft. 2018-ban Magyarországon.

A kereskedelmi cég az elkövetkező években 30 szupermarketet nyit, és erőteljes expanziót tervez - közölte a kft. az MTI-vel. A társaság szupermarket-hálózatának első üzletét szombaton Szekszárdon nyitotta meg; a lépéssel a vállalat célja, hogy 19 hipermarketje, 18 töltőállomása valamint online áruháza mellett egy újabb formátummal erősítse magyarországi pozícióját - írták közleményükben.

A cég az elmúlt 19 évben több mint 200 milliárd forintot fektetett be Magyarországon, és további hipermarketek, vásárlóközeli szupermarketek, kis boltok, valamint franchise egységek nyitását tervezi. Közlésük szerint a - 2016-ban 350 milliárd forintos bruttó forgalmat bonyolított, és 3,6 milliárd forintos eredményt elért - cég idén mindkét téren további fejlődést tervez, a vállalat eredményét és forgalmát a szupermarket-hálózat és az online áruház növekedése határozza majd meg.

A létszám alakulásáról azt írták: a közel 7000 főt, köztük közel 400 megváltozott munkaképességű embert foglalkoztató társaság az áruházak nyitásával párhuzamosan növeli dolgozóinak számát.

Az áruházláncban a vásárlások száma tavaly 43 millió volt, ami 3 százalékkal, 2016-os bruttó forgalma 3,8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.

Ön szerint van igény egy Auchan szupermarketre Veszprémben? Kerestük a céget, terveznek e valamilyen beruházást városunkban. Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket. 

Kékestetőn rekordhideg volt

 Kékestetőn a nappali maximum is mínusz 10 fok alatt maradt vasárnap.

Már büntethető, aki elmulasztja a parlagfű-mentesítést

Július 1-jétől megkezdődik a parlagfüves területek felderítése. A bírság akár ötmillió forint is lehet. 

24 órás kaland filmeseknek

Felhívás! VeszPlán 2016 - Forgass filmet egy nap alatt Veszprémben!

Na-Bed