Dr. Varga Damm Andrea Dr. Varga Damm Andrea

A nők élethelyzetének javítása is a célok között

Írta:  8200 Veszprém január 08 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A nők sok esetben érezhetik ma úgy, hogy másodrangú állampolgárok hazánkban - véli a Jobbik.

A nők élethelyzetének javítására szolgáló programjaink számtalan témával foglalkoznak, ezek közül a legfontosabbakat ismertette dr. Varga-Damm Andrea a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje a napokban.

"Az alapvetően fontos, hogy senki sem ítélheti meg a nőket azon az alapon, hogy milyen életformát választanak. Törvényben kell garantálni, hogy ugyanazon munkáért a férfiaknak és nőknek azonos bért kelljen fizetni. A szervezeteket és vállalatokat adó- és járulék-kedvezmény formájában fogjuk arra ösztönözni, hogy a gyermeknevelés mellett munkát vállalok számára rugalmas munkaidőt, részmunkaidőt tegyenek elérhetővé" - hangsúlyozta.

"Azt gondolhattuk, hogy a demokráciánk egy idő után érett lesz arra, hogy több női politikus jelenjen meg a színen. Azt látjuk azonban, hogy a politikai osztály ehhez még mindig nem érett meg kellőképpen, ezért elkerülhetetlen lesz a jövőben a női kvóta meghatározása a politikai tevékenységekben, és a választásokon való indulásban" - húzta alá dr. Varga-Damm Andrea.
 

Ezt már olvasta!?

Megújult a megyei rendőrség járműparkja

Új járőrgépjárműveket adott át Kontrát Károly miniszterhelyettes és dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, Veszprém megye rendőrfőkapitánya.

Munkásszállást alakítanak ki a Pápai úton

A tervek szerint a szálló 80 fő befogadására lesz alkalmas.

Háromnapos országos sebességmérő akciót kezd a rendőrség

Augusztus 23. és 25. között a megengedett legnagyobb sebesség megtartását vizsgálják.

Önkéntes tűzoltók vehették át a pályázaton nyert eszközeiket

Magyarország mentő tűzvédelme az önkéntesek nélkül nem lenne teljes, a beavatkozásoknál rájuk éppen annyira szükség van, mint a hivatásos erőkre.

A Pál utcai fiúk ezúttal nem gyerekek

Molnár Ferenc világhírű regénye mai hangzású zenék és dalszövegek kíséretében jelenik meg a Pannon Várszínház szombaton bemutatott előadásában.

Na-Bed