Dr. Varga Damm Andrea Dr. Varga Damm Andrea

A nők élethelyzetének javítása is a célok között

Írta:  8200 Veszprém január 08 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A nők sok esetben érezhetik ma úgy, hogy másodrangú állampolgárok hazánkban - véli a Jobbik.

A nők élethelyzetének javítására szolgáló programjaink számtalan témával foglalkoznak, ezek közül a legfontosabbakat ismertette dr. Varga-Damm Andrea a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje a napokban.

"Az alapvetően fontos, hogy senki sem ítélheti meg a nőket azon az alapon, hogy milyen életformát választanak. Törvényben kell garantálni, hogy ugyanazon munkáért a férfiaknak és nőknek azonos bért kelljen fizetni. A szervezeteket és vállalatokat adó- és járulék-kedvezmény formájában fogjuk arra ösztönözni, hogy a gyermeknevelés mellett munkát vállalok számára rugalmas munkaidőt, részmunkaidőt tegyenek elérhetővé" - hangsúlyozta.

"Azt gondolhattuk, hogy a demokráciánk egy idő után érett lesz arra, hogy több női politikus jelenjen meg a színen. Azt látjuk azonban, hogy a politikai osztály ehhez még mindig nem érett meg kellőképpen, ezért elkerülhetetlen lesz a jövőben a női kvóta meghatározása a politikai tevékenységekben, és a választásokon való indulásban" - húzta alá dr. Varga-Damm Andrea.
 

Ezt már olvasta!?

A környezettudatos szemléletet erősítette a rendőrségi összefogás

Veszprémben három helyszínén gyűjtötték a hulladékot.

A karbantartás az e-matrica értékesítési rendszerre nem terjed ki.

A kis cégeknél a legégetőbb a munkaerőhiány

Leginkább a 20 dolgozónál kevesebbet alkalmazó vállalkozások keresnek munkaerőt.

Videózás és pihenő a döntő előtt

Videózás, ebéd és pihenő vár az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapat játékosaira a Bajnokok Ligája 18 órakor kezdődő kölni döntője előtt.

Na-Bed