Megújult az orvosi rendelő a Dózsában Megújult az orvosi rendelő a Dózsában Fotó: Veszprém Tv

Befejeződött a dózsavárosi orvosi rendelők felújítása

Írta:  8200 Veszprém január 23 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A felnőtt és gyermek háziorvosok ismét a szokott helyen, a Táncsics utcában fogadják a betegeket és a hétvégén visszaköltözött az épületbe a védőnői szolgálat is. 

A rendelő komplexum teljes felújítása még tavaly júliusban kezdődött. Kicserélték a villamos hálózatokat, az épületgépészeti rendszereket, új szociális helyiségeket alakítottak ki az épületben, melyet akadálymentesítettek is. A rendelőkbe és a várókba új fal és padlóburkolatok kerültek. A felújítás ideje alatt a két felnőtt és két gyermek háziorvos, valamint a három védőnő a város más részein fogadta a pácienseket.

A rendelő-felújítással párhuzamosan egy társberuházó beépítette a tetőteret, ahol irodák és a gyógyszertárhoz kapcsolódó szolgálati lakások kaptak helyet. A ráépítéssel még nem végeztek, ám az ott folyó munka a rendelők működését már nem zavarja. Az épület környékén tavasszal végzik majd el a tereprendezést - tudósított a .

Ezt már olvasta!?

Csökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benzin ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Hétfőn utalják a szeptemberi családtámogatásokat

A családi pótlék, a gyermekvédelmi segély (gyes) és a gyermeknevelési támogatás (gyet) a hét elején érkezik.

Zwicker Tamás fotóriporter kapta a Szabad Sajtó Díjat

Az önkormányzat minden évben a magyar sajtó napja alkalmából Szabad Sajtó Díjat adományoz a város információ szolgáltatásában végzett kiemelkedő tevékenység elismeréseként.

Óvodások rajzait értékelték a kapitányságon

A közlekedésbiztonsági rajzverseny Veszprém megyei legjobb alkotásai az országos döntőbe jutnak tovább.

Háromnapos országos sebességmérő akciót kezd a rendőrség

Augusztus 23. és 25. között a megengedett legnagyobb sebesség megtartását vizsgálják.

Na-Bed