Véget ér a jó idő

Írta:  8200 Veszprém február 01 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Csütörtök este hidegfront érkezik, esővel, lehűléssel.

Fokozatosan megvastagszik a felhőzet, hidegfront érkezik. 22 óra környékétől esőre is számíthatunk - írja a VMeteo.hu. A mérsékelt délnyugati szelet élénk széllökések kísérik. 

Pénteken az éjszakai órákban érkező hidegfront lelassul, hullámot vet felettünk, így borult égre és ismétlődő esőre van kilátás, amit időnkén havas eső vált, a Bakonyban havazás is előfordulhat. Általában mérsékelt marad az északi szél. A hőmérséklet reggel 3°C-ig csökken, napközben sem emelkedik jelentősen, 4°C ígérkezik.

Szombaton egy sekély ciklon alakul ki az Alpok déli oldalán, ami gyorsan ávonul felettünk erős szelet és havazást okozva. Vasárnap kisüt a nap, fagypont körüli hőmérséklettel. Keddtől ismét megnövekszik a felhőzet, időnként gyenge havazás sem zárható ki.

Ezt már olvasta!?

Több újdonság is várható a cafeteriában 2018-ban

Egy friss felmérés szerint az emberek egészségmegőrzésre, rekreációra, utazásra szívesen használják a cafeteriaelemeket.

Tavasszal nyílhat az új üzletsor Veszprémben

Hetek óta építkezés zajlik a város szélén a Tesco és az Obi között.

A tizennégy nyertes havi 70 ezer forintot kap a 2017/18-as tanévben.

Magyarország az európai-orosz és a magyar-orosz kapcsolatok normalizálásában érdekelt.

Jövő tavasszal kezdik el építeni az új belvárosi körforgalmakat

Számos Veszprémbe tervezett beruházás pályázati előkészületei zajlanak jelenleg a városházán, amelyek beadásáról a következő közgyűlés dönt majd június végén.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika