Véget ér a jó idő

Írta:  8200 Veszprém február 01 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Csütörtök este hidegfront érkezik, esővel, lehűléssel.

Fokozatosan megvastagszik a felhőzet, hidegfront érkezik. 22 óra környékétől esőre is számíthatunk - írja a VMeteo.hu. A mérsékelt délnyugati szelet élénk széllökések kísérik. 

Pénteken az éjszakai órákban érkező hidegfront lelassul, hullámot vet felettünk, így borult égre és ismétlődő esőre van kilátás, amit időnkén havas eső vált, a Bakonyban havazás is előfordulhat. Általában mérsékelt marad az északi szél. A hőmérséklet reggel 3°C-ig csökken, napközben sem emelkedik jelentősen, 4°C ígérkezik.

Szombaton egy sekély ciklon alakul ki az Alpok déli oldalán, ami gyorsan ávonul felettünk erős szelet és havazást okozva. Vasárnap kisüt a nap, fagypont körüli hőmérséklettel. Keddtől ismét megnövekszik a felhőzet, időnként gyenge havazás sem zárható ki.

Ezt már olvasta!?

Ötből négy magyar megszüntetné az óraátállítást

A magyarok 80 százaléka, ötből négy ember eltörölné az óraátállítást - derült ki a Szallas.hu legfrissebb felméréséből.

Elfogták a telefontolvajt

A tokban az áldozat személyes iratai is benne voltak.

Mérsékelten csökkent az influenzaszerű megbetegedések száma

Az influenzaszerű megbetegedések számának hét hete tartó folyamatos emelkedése a 8. héten megállt.

Meghalt 69 éves korában David Bowie brit rockzenész - erősítette meg a hírt a művész képviselője hétfőn a Hollywood Reporter portálnak.

Töretlen a Duolingo nyelvtanuló alkalmazás sikere

Az egy évvel korábbinál háromszor több, 1,8 millió magyar felhasználója lett 2016 végére a Duolingo internetes nyelvtanuló platformnak.

Na-Bed