Ovádi Péter Ovádi Péter

Javaslatok az idei költségvetéshez

Írta:  8200 Veszprém február 03 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Fidesz-KDNP veszprémi képviselőcsoportja 2018-as költségvetéshez kapcsolódó javaslatait ismertette Ovádi Péter frakcióvezető.

A Modern Városok Porgram és a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében több fejlesztés elindul és be is fejeződik ebben az évben - ismertette sajtótájékoztató keretében Ovádi Péter, a Fidesz-KDNP veszprémi képviselőcsoportjának frakcióvezetője. Mint mondta, megkezdődik és be is fejeződik idén a belvárosi dupla körforgalom építése, ahogy a Jutasi úti, vagy éppen a Szabadságpuszta felé vezető kerékpárút is elkészül.

Elhangzott, elindult az északi iparterület, valamint az állatkert fejlesztése és idén folytatódnak az orvosi rendelők felújítása is, de 1 hektárnyi zöldfelület is megszépülk a belvárosban.

Ovádi Péter szerint a Modern Városok Programban is lesznek látható eredmények. Elindul az uszodai beruházás és a Petőfi Színház rekonstrukciója, valamint a Wartha Vince utcai tornacsarnok is megújul.

- 2018 a családok éve Magyarországon. Az erős családok és a széles családtámogatási rendszer erős és megújuló ország alapjai, amely mentén teljes mértékben elkötelezett a Fidesz-KDNP. Arra kértük a polgármestert, hogy olyan költségvetést nyújtson be a város közgyűlése elé, ami stabil alapokat ad az előttünk álló évhez, a megvalósuló fejlesztésekhez, rácsatlakozik az országos célkitűzésekre, és kiemelten támogatja a városban működő civil szervezeteket - húzta alá a frakcióvezető.

Ovádi Péter hangsúlyozta még, hogy a képviselőcsoport javaslatai között szerepel a kultúra, a veszprémi állatvédők, valamint a nyugdíjas csoportok kiemelt támogatása, de emellett az olimpikonjaink felkészülését is magas szinten kell segíteni, illetve a fiatalok éve korábbi programjait is támogatja a frakció 2018-ban.

 

Ezt már olvasta!?

Mezőgazdasági szakbolt nyílt a belvárosban

A nyitást a tavaszi munkálatok kezdetéhez igazították.

Tűzijátékot hívnak vissza

Visszahívnak a forgalomból egy kínai gyártmányú tűzijátékot.

Lezárult a Pannon Lapok Társasága belső vizsgálata

Cikkhamisítási ügyben indított belső vizsgálatot.

Stabil a tankerület működése

Tevékenységük bemutatására hívott össze háttérbeszélgetést a Veszprémi Tankerületi Központ kedden, ahol az elmúlt közel egy évet értékelték.

Hatékony munkavégzés és tudatformálás

Elektromos kishaszonjárművet tesztel a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt., amitől hatékonyabb munkavégzést és a környezeti ártalmak csökkentését várják.

Na-Bed