Ovádi Péter Ovádi Péter

Javaslatok az idei költségvetéshez

Írta:  8200 Veszprém február 03 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Fidesz-KDNP veszprémi képviselőcsoportja 2018-as költségvetéshez kapcsolódó javaslatait ismertette Ovádi Péter frakcióvezető.

A Modern Városok Porgram és a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében több fejlesztés elindul és be is fejeződik ebben az évben - ismertette sajtótájékoztató keretében Ovádi Péter, a Fidesz-KDNP veszprémi képviselőcsoportjának frakcióvezetője. Mint mondta, megkezdődik és be is fejeződik idén a belvárosi dupla körforgalom építése, ahogy a Jutasi úti, vagy éppen a Szabadságpuszta felé vezető kerékpárút is elkészül.

Elhangzott, elindult az északi iparterület, valamint az állatkert fejlesztése és idén folytatódnak az orvosi rendelők felújítása is, de 1 hektárnyi zöldfelület is megszépülk a belvárosban.

Ovádi Péter szerint a Modern Városok Programban is lesznek látható eredmények. Elindul az uszodai beruházás és a Petőfi Színház rekonstrukciója, valamint a Wartha Vince utcai tornacsarnok is megújul.

- 2018 a családok éve Magyarországon. Az erős családok és a széles családtámogatási rendszer erős és megújuló ország alapjai, amely mentén teljes mértékben elkötelezett a Fidesz-KDNP. Arra kértük a polgármestert, hogy olyan költségvetést nyújtson be a város közgyűlése elé, ami stabil alapokat ad az előttünk álló évhez, a megvalósuló fejlesztésekhez, rácsatlakozik az országos célkitűzésekre, és kiemelten támogatja a városban működő civil szervezeteket - húzta alá a frakcióvezető.

Ovádi Péter hangsúlyozta még, hogy a képviselőcsoport javaslatai között szerepel a kultúra, a veszprémi állatvédők, valamint a nyugdíjas csoportok kiemelt támogatása, de emellett az olimpikonjaink felkészülését is magas szinten kell segíteni, illetve a fiatalok éve korábbi programjait is támogatja a frakció 2018-ban.

 

Ezt már olvasta!?

A rendőrök is készültek a nőnapra

A szabályosan közlekedők ajándékot kaptak március 8-án. 

Nem tartja jó iránynak az Uber magyarországi operatív vezetője az új technológiák betiltását.

Marihuána került elő a parkolóban

A veszprémi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 21 éves helyi férfit.

Az internetfüggőség fokozatosan alakul ki a gyermekekben

Fontos, hogy a gyermekek a szülővel együtt tanulják meg a világháló használatát.

Dakar-győztesek a jövő heti veszprémi Hungarian Baja tereprali-versenyen

A résztvevők és a vendégek között Dakar-győztesek is lesznek a jövő pénteken és szombaton sorra kerülő 15. Hungarian Baja tereprali világkupa-versenyen, Veszprémben és környékén.

Na-Bed