Árokba hajtott egy autó Veszprém közelében

Írta:  8200 Veszprém február 05 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A 82-es főutat teljes szélességében lezárták.

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személygépkocsi a 82-es főút 7-es kilométerénél, Veszprém térségében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a katasztrófavédelem.

Frissítve

A rendőrség tájékoztatása szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi árokba hajtott és felborult 2018. február 5-én 7 óra 45 perckor a 82-es számú főút 9. kilométerszelvényében. A balesetben egy személy megsérült. A közlekedési baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben.

A baleset helyszínelése és mentése véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul halad - közölte a rendőrség 10.21 órakor. 

 

Ezt már olvasta!?

Jól teljesítettek az elsősegélynyújtók

Szurkolói verekedés a Színházkertben, közúti baleset a belvárosban, összedőlt díszlet a színházban. Többek között ilyen esetekben kellett helyt állniuk a versenyzőknek.

Új főigazgatója van a veszprémi kórháznak

Dávid Gyula, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház korábbi orvos-igazgatója lett az intézmény új vezetője a nyugdíjba vonuló Rácz Jenő utódjaként.

Több millió forint értékben kapott eszközöket az Országos Mentőszolgálat

Tizenhárom mentőállomás jutott több mint 4,5 millió forint értékű eszköztámogatáshoz a K&H gyógyvarázsprogramja keretében.

Egy jármű kiégett, a másik ketté szakadt a baleset következtében

A csodával határos, hogy senki nem halt bele a balesetbe, ami csütörtök kora délután történt Bakonynána közelében. 

Évértékelőt tartott Kész Zoltán

Újoncként lépett a politika színpadára a veszprémi időközi országgyűlési képviselő-választáskor tavaly.

Na-Bed