Árokba hajtott egy autó Veszprém közelében

Írta:  8200 Veszprém február 05 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A 82-es főutat teljes szélességében lezárták.

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személygépkocsi a 82-es főút 7-es kilométerénél, Veszprém térségében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a katasztrófavédelem.

Frissítve

A rendőrség tájékoztatása szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi árokba hajtott és felborult 2018. február 5-én 7 óra 45 perckor a 82-es számú főút 9. kilométerszelvényében. A balesetben egy személy megsérült. A közlekedési baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben.

A baleset helyszínelése és mentése véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul halad - közölte a rendőrség 10.21 órakor. 

 

Ezt már olvasta!?

Közösen az eltűnt gyermekekért

Figyelemfelhívó kampányokkal, beszélgetésekkel és egy kis odafigyeléssel megelőzhetők az eltűnések.

Országszerte véglegesítették az új fix traffipaxok helyét

Valamennyi fix telepítésű traffipax (hivatalosan Véda közúti intelligens kamera) felszerelési helyét véglegesítette a rendőrség - írta a Zsaru Magazin.

Az utazási kedvezményeket csak érvényes diákigazolvánnyal vagy ideiglenes diákigazolványnak minősülő igazolással lehet igénybe venni.

A TISPOL Truck & Bus elnevezésű ellenőrzésének keretében elsősorban a vezetési és a pihenőidővel kapcsolatos szabályok megtartását figyelték.

Napelemeket gyártó cég kezdte meg működését Veszprémben

A vállalat új telephelyén 8 ezer háztartás számára elegendő napelemet gyárt évente.

Na-Bed