Forgalomkorlátozás az Ady utcában Fotó: Google Maps

Forgalomkorlátozás az Ady utcában

Írta:  8200 Veszprém február 05 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Veszprém Kertvárosban a csapadékcsatorna építési munkák a Viola utca és az Ady Endre utca kereszteződésében folytatódnak.

2018. február 5-től csatornaépítéssel érintett helyszín az Ady Endre utca, Viola utca kereszteződése. A csatornaépítés időszakos illetve teljes útlezárás mellett történik.

2018.02.05. (hétfő)-2018.02.09. (péntek) közötti napokon az Ady utca teljes lezárják a Cholnoky Jenő út, illetve a Liszt Ferenc utca közötti szakaszon. A fenti időszakban a Liszt Ferenc és Mikszáth Kálmán utcákat használata javaslott, amin a helyijáratos buszforgalom is közlekedni fog.

Kérjük a gépjármű vezetőket, hogy útjuk szervezésénél vegyék figyelembe a korlátozásokat. Az építés ideje alatt az érintett lakosságot folyamatosan tájékoztatjuk - írta közleményében az önkormányzat. 
 

Ezt már olvasta!?

Négy járműben is kárt tett az ittas sofőr

A veszprémi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejeztek be egy ittas állapotban balesetet okozó férfi ellen indított nyomozást.

Egy év múlva kezdődhet meg az uszoda építése

Bienerth Oszkár, a Magyar Úszó Szövetség elnöke járt Veszprémben csütörtökön, hogy megismerje a városunkban folyó munkát és tájékozódjon a jövőről.

Kigyulladt egy autóbusz a Bakonyban

Kigyulladt egy autóbusz a 82-es főút Zirc és Csesznek közötti szakaszán szerdán délután.

Cholnoky Jenőnek állítottak emléket

Emlékkövet és emléktáblát avattak Cholnoky Jenőnek a Magyar Turista Egyesület egykori elnökének a Csatár-hegyi kilátó melletti pihenőnél.

Na-Bed