Forgalomkorlátozás az Ady utcában Fotó: Google Maps

Forgalomkorlátozás az Ady utcában

Írta:  8200 Veszprém február 05 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Veszprém Kertvárosban a csapadékcsatorna építési munkák a Viola utca és az Ady Endre utca kereszteződésében folytatódnak.

2018. február 5-től csatornaépítéssel érintett helyszín az Ady Endre utca, Viola utca kereszteződése. A csatornaépítés időszakos illetve teljes útlezárás mellett történik.

2018.02.05. (hétfő)-2018.02.09. (péntek) közötti napokon az Ady utca teljes lezárják a Cholnoky Jenő út, illetve a Liszt Ferenc utca közötti szakaszon. A fenti időszakban a Liszt Ferenc és Mikszáth Kálmán utcákat használata javaslott, amin a helyijáratos buszforgalom is közlekedni fog.

Kérjük a gépjármű vezetőket, hogy útjuk szervezésénél vegyék figyelembe a korlátozásokat. Az építés ideje alatt az érintett lakosságot folyamatosan tájékoztatjuk - írta közleményében az önkormányzat. 
 

Ezt már olvasta!?

Több világsztárt veszített a zenész szakma 2016-ban

David Bowie és Prince halálhíre után George Michael tragédiája sokkolta a rajongókat.

Tízmilliárd ember él majd a Földön 2055-ben az ENSZ számítása szerint

A világ népessége már meghaladta a 7,6 milliárdot.

Nagy mennyiségű lőszert foglaltak le Hajmáskéren

A veszprémi rendőrök egy 42 éves hajmáskéri férfi lakásából több lőfegyver alkatrészt és nagy mennyiségű lőszert foglaltak le.

A megközelítőleg 5 millió forint értékű szeszt Győr-Moson-Sopron megye egyik településén, egy szeszfőzde mögötti raktárban találták.

Nyilvánosságra hozták kedd este nyolc órakor az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat.

Na-Bed