Kevés hó, sok baleset

Írta:  8200 Veszprém február 07 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A szerda délelőtti intenzív havazás ideje alatt több baleset is történt a megye útjain.

Két személygépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között 2018. február 7-én 7 óra 21 perckor a 8-as számú főút 46. kilométerszelvényében Veszprém közelében. A balesetben három személy megsérült.

Egy személygépkocsi árokba hajtott a 84-es számú főút 27. kilométerszelvényében, Zalagyömörő határárban 2018. február 7-én 9 óra 24 perckor. A balesetben egy személy megsérült. Az érintett útszakaszon a baleset helyszínelésének idejére félpályás útlezárás volt érvényben.

Két tehergépkocsi ütközött 2018. február 7-én 10 óra 25 perckor a 82-es számú főút 31. kilométerszelvényében, Csesznek közelében. A helyszínelés és a gépjárművek műszaki mentésének idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A balesetben személyi sérülés nem történt.
 

Ezt már olvasta!?

Polinszky-díjat kapott dr. Bartha László

21 szabadalommal rendelkezik, melyből hazai és külföldi vállalatok egyaránt vásároltak.

Látogatási tilalom

Az egész kórházra érvényes látogatási tilalmat rendeltek el Veszprémben. 

A jégen tartózkodás alapvető szabályai

Idén az időjárás is kegyeibe fogadta a csúszkálni vágyókat, hiszen napokban tapasztalt hideg gyorsan hizlalta a megye állóvizeinek jegét.

A foglalkoztatottak száma 4 millió 240 ezer volt a november-januári három hónapban, 113 ezerrel több, mint egy évvel korábban.

Új telefonos trükkel próbálkoznak a csalók

Nyereményekre hivatkozva próbálják megtéveszteni a hívott félt - figyelmeztet a rendőrség.

Na-Bed