Kevés hó, sok baleset

Írta:  8200 Veszprém február 07 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A szerda délelőtti intenzív havazás ideje alatt több baleset is történt a megye útjain.

Két személygépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között 2018. február 7-én 7 óra 21 perckor a 8-as számú főút 46. kilométerszelvényében Veszprém közelében. A balesetben három személy megsérült.

Egy személygépkocsi árokba hajtott a 84-es számú főút 27. kilométerszelvényében, Zalagyömörő határárban 2018. február 7-én 9 óra 24 perckor. A balesetben egy személy megsérült. Az érintett útszakaszon a baleset helyszínelésének idejére félpályás útlezárás volt érvényben.

Két tehergépkocsi ütközött 2018. február 7-én 10 óra 25 perckor a 82-es számú főút 31. kilométerszelvényében, Csesznek közelében. A helyszínelés és a gépjárművek műszaki mentésének idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A balesetben személyi sérülés nem történt.
 

Ezt már olvasta!?

Mintegy 450 ezren szórakoztak az idei fesztiválon

A visszaesés a tavalyi adatokhoz képest általános európai tendencia.

Csütörtökön folytatódnak az érettségik, a diákok emelt szinten kezdik meg a szóbeli vizsgákat.

Főszerepben a tánc

1600 táncos 380 koreográfiája mutatkozik be most szombaton és vasárnap az ötödik Connector Táncfesztivál részeként.

Ritkán válogathatunk ennyi program közül

A Turisztikai szezonnyitón az ide érkezők érezzék kicsit veszpréminek magukat, a helyiek pedig fedezzék fel a város kincseit, legyenek turisták otthonukban.

Ez a Magyarországon maradó, illetve Eurázsia északi térségeiből ide telelni érkező énekesmadarak számára nyújt segítséget a téli évszakokban.

Na-Bed