Kevés hó, sok baleset

Írta:  8200 Veszprém február 07 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A szerda délelőtti intenzív havazás ideje alatt több baleset is történt a megye útjain.

Két személygépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között 2018. február 7-én 7 óra 21 perckor a 8-as számú főút 46. kilométerszelvényében Veszprém közelében. A balesetben három személy megsérült.

Egy személygépkocsi árokba hajtott a 84-es számú főút 27. kilométerszelvényében, Zalagyömörő határárban 2018. február 7-én 9 óra 24 perckor. A balesetben egy személy megsérült. Az érintett útszakaszon a baleset helyszínelésének idejére félpályás útlezárás volt érvényben.

Két tehergépkocsi ütközött 2018. február 7-én 10 óra 25 perckor a 82-es számú főút 31. kilométerszelvényében, Csesznek közelében. A helyszínelés és a gépjárművek műszaki mentésének idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A balesetben személyi sérülés nem történt.
 

Ezt már olvasta!?

Közeledik a második minősítés

Közeledik a második negyedéves minősítési időszak vége, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal júliusban ismét minősíti a cégjegyzékbe bejegyzett adózókat.

Szexért adott kedvezményeket a raboknak egy veszprémi börtönőrnő

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés miatt nyomoz az ügy kapcsán.

Dolgoznak a síkosságmentesítésen

20 tonna só, 12 tonna keverék és 3 tonna zeokal síkosságmentesítő szóróanyag kerül Veszprém utcáira 24 óra alatt.

Különvonat a bakonyi vasúton

Különleges járműbemutató és turisztikai különvonatot indít a Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség 2016. november 5-én, szombaton.

Na-Bed