Galambos István és Kepli Lajos Galambos István és Kepli Lajos

Tovább haladnak a néppártosodás felé

Írta:  8200 Veszprém január 09 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Jobbik 2016-os feladatairól és kihívásairól tartott sajtótájékoztató a párt a napokban Veszprémben.

Az országos elképzelésekről Kepli Lajos beszélt. “2015-ben azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy bebizonyítsuk, hogy mi vagyunk a második erő, a Fidesz 2018-as lehetséges kihívója. Ez a tapolcai választás után egyértelműen bebizonyosodott” - tekintett vissza az eredményekre a jobbikos országgyűlési képviselő. Hozzátette, 2018-tól kormányozni szeretnék ezt az országot, de addig még nagyon sok feladat áll előttük.

Ami pedig az idei esztendőt illeti, nyáron egy országos tisztújítás vár a pártra, folytatják az antikorrupciós harcot, tovább haladnak a néppártosodási úton és mindent megtesznek azért, hogy minél több emberhez eljusson a Jobbik programja, ami “csupa olyan elemeket tartalmaz, amely segíthet abban, hogy ez az ország végre kilábaljon abból a krízis helyzetből, amiben évek óta van” - jegyezte meg a politikus.

A megyei feladatokról Galambos István tájékoztatott, aki sikerként könyvelte el az elmúlt időszak választási eredményeit. Veszprémben megerősítették pozíciójukat, Tapolcán pedig bebizonyították, hogy a Fidesz megverhető. “Belső struktúrális változások is történtek a megyében, új rendszert alakítottak ki, minden választókerület élén egy elnök és egy választmány is áll” - jegyezte meg a megyei alelnök. Célok között említette meg, hogy még erősebb szervezeti egységeket kell létrehozni, valamint helyi kiadányokkal szeretnének eljutni az emberekhez.

Bejelentették még, létrejött a Jobbik szervezetén belül egy balatoni munkacsoport, amelynek küldetése a térséget érintő bejelentett 300 milliárd forintos lehetséges támogatás elköltésének felügyelete.
 

Ezt már olvasta!?

Segítség a sebészetnek

Egymillió forint értékű optikai eszközt adományozott a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány a kórház sebészeti osztályának. 

Érkeznek a motorosok

Már javában tart az alsóörsi motoros találkozó, a hagyományoknak megfelelően szombaton lesz a nagy felvonulás, forgalomkorlátozásokra lehet számítani.

Pénzt követelt, üres kézzel távozott

Három órán belül elkapták a zsarolót. Az akcióról videó is készült. 

A változtatásra az általános iskola nyolcadik évfolyamára járó diákoknak egy alkalommal van lehetőségük.

Csoportos garázdaság Szentgálon

Négy férfit állítottak elő a veszprémi rendőrök a helyi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Na-Bed