Forgalomkorlátozás a Bakonyban Illusztráció

Forgalomkorlátozás a Bakonyban

Írta:  8200 Veszprém február 20 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A havazás miatt nem közlekedhetnek a 7,5 tonna össztömeg feletti járművek a Veszprém és Bakonyszentkirály közötti útszakaszon.

Az intenzív havazás miatt csúszóssá váltak az utak, ezért 2018. február 20-án 9 órától nem közlekedhetnek a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű járművek a 82-es számú úton, Veszprém és Bakonyszentkirály között. Ezen járművek a 83-as számú főutat vehetik igénybe.

A korlátozás visszavonásig érvényes - közölte a rendőrség. 

Ezt már olvasta!?

Tartalmaznia kell a munkavállaló alapbérét, munkakörét, a munkavégzés helyét, a munkaviszony időtartamát, illetve azt, hogy teljes vagy részmunkaidős a foglalkoztatás.

Másfél milliárd forintos áfacsalási ügy Veszprém megyében

A 49 éves, Veszprém megyei férfi 2009-től mintegy hat éven keresztül működtetett húsfeldolgozó üzemet úgy, hogy azok áfafizetési kötelezettségét csak részben vallotta be.

Módosította a parlament a munka törvénykönyvét

Megszavazta a parlament szerdán a munka törvénykönyvének módosítását, amely tartalmazza egyebek mellett a munkaidőbeosztás önkéntes megváltoztatásának és az önként vállalt túlmunkának a lehetőségét.

430 ezren módosítás nélkül elfogadták az adóbevallásukat

A NAV kérés nélkül mintegy 3,8 millió magánszemélynek készítette el az adóbevallási tervezetét.

Az éjszaka, amikor minden életre kel

Három fő helyszínen számtalan programmal várják a látogatókat a Múzeumok éjszakáján június 25-én, szombaton Veszprémben.

Na-Bed