A 8-as főút megyeszékhely körüli fejlesztése nem várhat tovább

Írta:  8200 Veszprém március 11 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A megépülése idejében komoly fejlődést jelentő veszprémi elkerülő szakasz mára elavulttá, és rettenetes rossz minőségűvé vált.

Az elkövetkezendő ciklus komoly feladata lesz, hogy Veszprém, mint a Dunántúl egyik kiemelkedő városa, megfelelő XXI.századi elkerülő utat kapjon, mindenhol 2x2 sávval, különszintű csomópontokkal, kiváltva a lámpás kereszteződéseket - hangsúlyozta sajtótájékoztató keretében Varga-Damm Andrea, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje. 

Ugyancsak rettenetes állapotban van a Litérig, valamint a választókerület nyugati határáig terjedő szakasz is. Itt előbbi esetben a fizikai elválasztással bíró teljes felújítás indokolt, utóbbi esetben pedig a négysávosítás folytatása.

Minderre lenne forrás, hiszen az elmúlt nyolc évben is számtalan felesleges látványberuházás történt, valamint a túlárazások is rengeteg forrást kötöttek le. Példának vehetjük akár a most átadott várpalotai elkerülő szakaszt, mely a tervezett költség helyett annak másfélszeresébe került.

Amennyiben bizalmat kapok a választókerület lakosságától, és képviselhetem őket a Parlamentben, meg fognak valósulni a 8-as főút említett fejlesztései.  

Ezt már olvasta!?

Szarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe versenyt

A győztes egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

Átlépte a 2 milliót a UPC-előfizetések száma Magyarországon

A cég árbevétele 10,2 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben.

Így változnak a menetrendek az ünnep alatt

A veszprémi helyi járatok menetrendje is változik a következő napokban. 

A bakonyi szerpentinen ellenőriztek

A motorosokat és a személyautók vezetőit vonták intézkedés alá Csesznek határában a rendőrök.

Veszprém döntősként folytathatja a versenyt

A 2023. év Európa Kulturális Fővárosa (EKF) címért Debrecennel és Győrrel szállunk ringbe.

Na-Bed