A 8-as főút megyeszékhely körüli fejlesztése nem várhat tovább

Írta:  8200 Veszprém március 11 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A megépülése idejében komoly fejlődést jelentő veszprémi elkerülő szakasz mára elavulttá, és rettenetes rossz minőségűvé vált.

Az elkövetkezendő ciklus komoly feladata lesz, hogy Veszprém, mint a Dunántúl egyik kiemelkedő városa, megfelelő XXI.századi elkerülő utat kapjon, mindenhol 2x2 sávval, különszintű csomópontokkal, kiváltva a lámpás kereszteződéseket - hangsúlyozta sajtótájékoztató keretében Varga-Damm Andrea, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje. 

Ugyancsak rettenetes állapotban van a Litérig, valamint a választókerület nyugati határáig terjedő szakasz is. Itt előbbi esetben a fizikai elválasztással bíró teljes felújítás indokolt, utóbbi esetben pedig a négysávosítás folytatása.

Minderre lenne forrás, hiszen az elmúlt nyolc évben is számtalan felesleges látványberuházás történt, valamint a túlárazások is rengeteg forrást kötöttek le. Példának vehetjük akár a most átadott várpalotai elkerülő szakaszt, mely a tervezett költség helyett annak másfélszeresébe került.

Amennyiben bizalmat kapok a választókerület lakosságától, és képviselhetem őket a Parlamentben, meg fognak valósulni a 8-as főút említett fejlesztései.  

Ezt már olvasta!?

Ezúttal 5:4-re a benzin győzött. 

A komp is meghosszabbított menetrend szerint közlekedik.

Többek között Robbie Williams, Depeche Mode, Bruno Mars is érkezik

Ezeket a hazai koncerteket várhatjuk a legjobban 2017-ben. Minden műfajban érkeznek kiválóságok. 

Megújuló rendelők

Teljesen felújítja a dózsavárosi orvosi rendelő épületét az önkormányzat.

Videózás és pihenő a döntő előtt

Videózás, ebéd és pihenő vár az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapat játékosaira a Bajnokok Ligája 18 órakor kezdődő kölni döntője előtt.

Na-Bed