A 8-as főút megyeszékhely körüli fejlesztése nem várhat tovább

Írta:  8200 Veszprém március 11 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A megépülése idejében komoly fejlődést jelentő veszprémi elkerülő szakasz mára elavulttá, és rettenetes rossz minőségűvé vált.

Az elkövetkezendő ciklus komoly feladata lesz, hogy Veszprém, mint a Dunántúl egyik kiemelkedő városa, megfelelő XXI.századi elkerülő utat kapjon, mindenhol 2x2 sávval, különszintű csomópontokkal, kiváltva a lámpás kereszteződéseket - hangsúlyozta sajtótájékoztató keretében Varga-Damm Andrea, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje. 

Ugyancsak rettenetes állapotban van a Litérig, valamint a választókerület nyugati határáig terjedő szakasz is. Itt előbbi esetben a fizikai elválasztással bíró teljes felújítás indokolt, utóbbi esetben pedig a négysávosítás folytatása.

Minderre lenne forrás, hiszen az elmúlt nyolc évben is számtalan felesleges látványberuházás történt, valamint a túlárazások is rengeteg forrást kötöttek le. Példának vehetjük akár a most átadott várpalotai elkerülő szakaszt, mely a tervezett költség helyett annak másfélszeresébe került.

Amennyiben bizalmat kapok a választókerület lakosságától, és képviselhetem őket a Parlamentben, meg fognak valósulni a 8-as főút említett fejlesztései.  

Ezt már olvasta!?

Az influenza elleni védőoltás hatékony védelmet nyújthat.

Jó évet zárt a közüzemi szolgáltató

Bevált a város fenntartási feladatok 2015-ben elindított integrációja, ezt mutatja a panaszos bejelentések számának idei csökkenése.

Hamarosan kezdődik a Pápai út csapedékvíz-elvezető rendszerének fejlesztése

A beruházás előreláthatólag 2019. július 31-ig befejeződik.

A kilencvenhárom éves korában elhunyt Nobel-békedíjas volt izraeli államelnök pénteken temetik.

Na-Bed