Ötven kiállító "küzdött" a munkavállalókért

Írta:  8200 Veszprém március 13 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Negyedik alkalommal tartották meg a Napló Állásbörzét kedden a Veszprém Arénában.

Kázmér Judit, a Mediaworks Hungary Zrt. Marketing és PR igazgatója a megnyitó alkalmával emlékeztetett, 2017 III. negyedévében Veszprém megyében jelentősen csökkent a munkanélküliek száma az egy évvel korábbiakhoz képest. - Minek akkor állásbörze? - tette fel magának a kérdést. - Meggyőződésem, hogy ez az információ inkább kiváló érv a rendezvény mellett. A jó eredményekben bizonyosan szerepet játszott, hogy eddig három sikeres állásbörzét rendeztünk Veszprémben - jegyezte meg. Véleménye szerint az interneten számos állásajánlat elérhető, azonban még mindig sokan szeretnek személyesen informálódni.


Porga Gyula, Kázmér Judit és Takács Szabolcs

 

Takács Szabolcs megyei kormánymegbízott rámutatott, 2010-ben még 10 százalék felett volt átlagosan a munkanélküliségi ráta, ez mára 4 százalék alá csökkent, Veszprém megyében pedig ez az adat 1,6 százalék.

Porga Gyula polgármester az eseményt hivatalosan megnyitva úgy fogalmazott, Veszprémben nagyon erős gazdasági társaságok működnek, folyamatosan előrelépnek, fejlődnek, fejlesztenek. Ez a börze nekik kínál egy klasszikus piacot, ahol jelen vannak a nagy munkaadók, akik a jó állásokat kínálják és itt vannak a vásárlók, vagyis a munkahelyet keresők.

A nap folyamán közel ötven kiállító "küzdött" a munkavállókért, az operátortól a mérnökig több száz állásajánlat várta az érdeklődőket. 

 

Ezt már olvasta!?

A jó országgyűlési képviselő alázatos

Porga Gyula polgármesterrel tartott közös lakossági fórumot a közelmúltban Ovádi Péter, ahol összefoglalták az elmúlt évek legfontosabb veszprémi fejlesztéseit.

Kigyulladt egy autóbusz a Bakonyban

Kigyulladt egy autóbusz a 82-es főút Zirc és Csesznek közötti szakaszán szerdán délután.

Összehangolt akció során kapták el a kábítószer-kereskedőket

Ecstasy tabletták, amfetamin származékok és marihuána került elő a három férfitől.

Közeledik a határidő

Már csak napok vannak hátra az szja-bevallás határidejéig, május 22-ig!

Virsliket és bejgliket vizsgált a hatóság

A 19-féle mintavételezett virsli közül 5-féle termék esetében merült fel kifogás. A vizsgált 8-féle bejgli esetében valamennyi megfelelt az élelmiszerkönyvben meghatározott jellemzőknek.

Na-Bed