Vasárnap reggelre kifehéredhet a táj

Írta:  8200 Veszprém március 17 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A jövő hét elején pedig a kemény fagyok is visszatérnek.

Szombaton késő délelőtt elered az eső. Délutántól megkezdődik a hideg levegő beáramlása, 17 óra magasságában az eső havas esőbe, hóba vált. Rövid ideig ónos eső is kialakulhat, de nálunk nem ez lesz a meghatározó. A nap első felében délkeleti légmozgás, délutántól élénkülő északkeleti szél várható, mely estétől hófúvást is okozhat. Főként a Bakonyban válhat ezáltal nehézzé és veszélyessé a közlekedés. Szombat délben még 5°C-ot mérhetünk, estére fagypont alá süllyed a hőmérséklet - írja a VMeteo.hu.

Vasárnap fehér tájra ébredhetünk, 5 cm-t meghaladó hótakaróra Veszprémben kicsi az esély. A nap első felében várható még havazás, később megszűnik a csapadék. Mérsékelt marad az északi szél, vasárnap reggel -5°C, délután -4°C, este -10°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

A veszprémi meteorológiai portál szerint hétfő reggel -10°C alá hűl a levegő és napközben sem várható több -3°C-nál. Ez a száraz, hideg időjárás a fagyos hajnalokkal, éppen csak fagypont fölé emelkedő délutáni hőmérsékletekkel csütörtökig kitarthat. Péntektől lassú melegedés valószínű, de a szép tavaszi idő egyelőre még várat magára.

Ezt már olvasta!?

Az üzleti és a civil szféra találkozása

Az önkormányzatok, a civil szféra és az üzleti élet képviselői találkoztak a társadalmi felelősségvállalás jegyében a holland nagykövetség szervezésében csütörtökön a Hangvillában.

A társaság kommunikációs igazgatósága szerint a hiba egyes esetekben kihatással lehet a beszédforgalomra is.

A változtatásra az általános iskola nyolcadik évfolyamára járó diákoknak egy alkalommal van lehetőségük.

A gyerekpezsgőknél mindent rendben talált a Nébih

Az alkoholmentes italok, gyerekpezsgők, habzóitalok minden tekintetben megfeleltek a jogszabályok által meghatározott határértékeknek.

Őrizetben a bűncselekmény-sorozat gyanúsítottja

Munkahelyi öltözőkben és oktatási intézményekben járt hívatlanul a 30 éves veszprémi T. J.

Na-Bed