Nem akar jönni a tavasz Fotó: infocam.hu

Nem akar jönni a tavasz

Írta:  8200 Veszprém március 19 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A fagyos éjszakák a hét végéig is megmaradhatnak.

Hétfőn délelőtt egy tőlünk délnyugatra rövénylő ciklon csapadékzónája okoz váltakozó intenzitású havazást, délutánra megszűnik a csapadék, de jellemzően borult marad az ég. Mérsékelt északkeleti szél fúj. A hőmérséklet -1°C közelében tetőzik - olvasható a VMeteo.hu oldalon. 

Kedden a néhány órás napsütés mellett többször megnövekszik a felhőzet, csapadék azonban nem érkezik. Megélénkül az északnyugati szél, ami többfelé hordhatja a meglévő havat. A hőmérséklet -5°C közelébe csökken, a maximum 2°C körül ígérkezik.

A hét közepén újabb ciklon felhőzete sodródik fölénk, említésre méltó csapadék nélkül. Az átlagosnál hidegebb napok várnak ránk.

 

Ezt már olvasta!?

Mennyiségileg vegyes, de minőségileg jó évjárat lehet az idei bor a szüret első tapasztalatai, a szőlős gazdák és borászok várakozásai alapján.

A használtautó-kereskedések egyharmada megbízható

A mintegy 3000 működő autókereskedésből csupán 800-1000 tud eleget tenni a megbízhatósági feltételeknek.

Iszapömlés: Hetvenmilliót ad a kormány vagyoni károk megtérítésére

Döntött a kormány a vörösiszap-károsult emberek jogerős vagyoni kárának megtérítéséről.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Emelkedik bruttó 6,35 forinttal a 95-ös benzin, és 12,70 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára szombattól a jövedékiadó-szabályozás változása miatt.

Megújul a Szilágyi iskola

Homlokzat felújítás, épületgépészeti beruházások, új diákmenza építése és két udvar felújítása is megkezdődik júliustól a Szilágyi Keresztény Iskola épületében.

Na-Bed