Választás 2018 - A biztonság és a gyarapodás a tét

Írta:  8200 Veszprém április 08 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Porga Gyula polgármester a délelőtti órákban adta le szavazatát a családja körében a Botev iskolában. A voksolás után a döntéséről beszélt. 

Nagyon fontos, hogy a lehetőség szerint mindenki elmondja a véleményét. A választás a demokrácia ünnepe - húzta alá. Hozzátette, jó látni, hogy Veszprémben és országosan is nagy az érdeklődés a szavazás iránt.

A szavazói döntésével kapcsolatban arról beszélt, hogy megtapasztalta már, hogy milyen az, amikor a kormány és az önkormányzatok hasonlóképpen gondolkodnak. - Veszprémben is lehet látni, ahogy évről évre gyarapodunk. Erről az útról nem szabad letérni. Ovádi Péter személyében olyan jelöltet állított a kormányzó párt, aki megérdemli a választók bizalmát, eddig is bizonyított - fejtette ki. Megjegyezte még, elindult egy folyamat, amit mindenképp folytatni szökséges. Az értékeinket biztonságban kell tudnunk, ez a választás pedig Magyarország biztonságáról is szól. Nagyon bízom benne, hogy a választók többsége a biztonság és a gyarapodás mellett fog dönteni.  

Ezt már olvasta!?

A menekültek emberek, arcokkal, nevekkel, saját történetükkel, akiknek alapvető emberi jogait tiszteletben kell tartani.

Zenés programok, várbörtöntúrák és animációs filmek is várják az érdeklődőket Veszprémben

Zenés programok, várbörtöntúrák és animációs filmek is várják az érdeklődőket a Múzeumok éjszakáján Veszprémben, de a megye más településein is érdekes programokat rendeznek.

Újra fizetni kell a köztéri parkolásért szerdától

A veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvény elfogadásával Magyarország településein, így Veszprémben is megszűnik az ingyenes parkolás lehetősége.

Félpályás útlezárás a belvárosban

Gyűlés miatt ideiglenes útlezárásra kell számítani a megyeszékhelyen szeptember 23. és október 18. között minden hétköznap.

Rendőrök várták az óvodást

Rendhagyó születésnapi meglepetésben volt része a hatéves Benettnek, akit rendőrök vártak az óvoda előtt.

Bakony Média névjegykártya