Ovádi Péter egy korábbi lakossági fórumon Ovádi Péter egy korábbi lakossági fórumon

Választás 2018 - Kész Zoltán elismerte a vereséget, Ovádi Péter nyert Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém április 08 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A hivatalos részeredmény szerint Ovádi Péter, a Fidesz-KDNP jelöltje nyert Veszprém 1-es számú egyéni választókerületben.

Az elsődleges adatok alapján a nem hivatalos információk szerint Kész Zoltán független képviselőnek nem sikerült újráznia a veszprémi 1-es számú egyéni választókerületben. A 168óra.hu információja szerint Ovádi Péter kapta a legtöbb szavazatot. Az index.hu szerint "az MSZP vezető politikusaitól olyan hírek érkeznek, hogy Kész Zoltán elbukott."

Kész Zoltán a Facebook oldalán elismerte a vereséget. "Az első nem hivatalos eredmények alapján kijelenthető, hogy Veszprém 1-es választókerületben Ovádi Péter (Fidesz) nyeri a választást. Felhívtam Ovádi Pétert és gratuláltam neki és azt kértem tőle, hogy képviselje azokat a választókat is, akik rám, vagy más ellenzéki jelöltre szavaztak. Köszönöm Veszprémnek és térségének az eddigi bizalmat" - írta.

A Nemzeti Választási Iroda hamarosan elkezdi közzétenni a hivatalos adatokat is.  

Frissítve, megérkeztek a hivatalos eredmények. A feldolgozottság még nem 100 százalékos. 

Ezt már olvasta!?

Negyed évszázados Gizella Napok

Rendkívül gazdag, színes és szórakoztató programok lesznek a Gizella Napokon május 2. és 8. között Veszprémben.

Csak 122 százalékos a telítettség a veszprémi börtönben

Súlyos, a köznyugalmat megzavaró rendkívüli esemény nem történt tavaly.

Színház az állatkertben

A Veszprémi Petőfi Színház társulata négy állomásos zenés, szórakoztató műsorral várja a Veszprémi Állatkert látogatóit szeptember 23-án, vasárnap 14 órától.

Elhunyt embert találtak egy porvai háztűznél

Elhunyt embert találtak a tűzoltók szombat délelőtt egy porvai háztűznél - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Megmentették a kihűléstől

A fagyos időben elesett az utcán és megsérült egy férfi Litéren. Egy autós felfigyelt az úton fekvő emberre, és a rendőrök segítségét kérte. 

Na-Bed