Ovádi Péter Ovádi Péter Fotó: Veszprém TV

Négy éves mandátum a parlamentben

Írta:  8200 Veszprém április 10 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ez egy megelőlegezett bizalom felém, a következő négy évben azért dolgozom, hogy ezt a bizalmat újra megkapjam - értékelte a választás eredményét Ovádi Péter.

Veszprém megye 1-es számú választókerületének megválasztott országgyűlési képviselője, Ovádi Péter volt a Veszprém Televízió Közéleti magazinjának vendége hétfő este. - A szavazatok közel 50 százalékát megkaptam, ennyi szavazópolgár tisztelt meg bizalmával. Ez egy megelőlegezett bizalom felém, a következő négy évben azért dolgozom, hogy ezt a bizalmat újra megkapjam - vélekedett. Hozzátette, végig bízott abban, hogy az emberek látják az elvégzett munkát, ahogy a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy az ország folyamatosan erősödjön. 

A következő időszakra vonatkozó feladatokkal kapcsolatban azt mondta, kampányfőnökként már több választást is átélt, így tudja, hogy az első nap az elemzésé, látni kell a visszaigazolásokat, ezt követően jöhet az érdemi munka. 

Látható képviselő akarok lenni, aki elérhető, jelen van, az itt élőkkel közösen dolgozik a térség fejlesztéséért - fogalmazott Ovádi Péter. 

Ezt már olvasta!?

A családokat és gyermekeket várják

Tizenhat településen várja a nézőket a Pannon Várszínház nyári előadásaival.

Bemutatták a budapesti olimpiai pályázat emblémáját

Bemutatták csütörtökön a Gellért-hegyen a 2024-es olimpiára és paralimpiára kandidáló Budapest pályázati emblémáját.

Élvezik a nyarat az afrikai pingvinek

A nyári forróság nem kíméli a Veszprémi Állatkert lakóit sem, de a pingvinek köszönik szépen, jól vannak. 

Négy vadelütés egy nap alatt

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek vaddal történő ütközés helyszínén az illetékességi területükön.

Társasházaknak tartott fórumot a katasztrófavédelem

Tűzvédelmi szempontból kiemelten fontos a tárolási szabályok betartása.

Na-Bed