Ovádi Péter Ovádi Péter Fotó: Veszprém TV

Négy éves mandátum a parlamentben

Írta:  8200 Veszprém április 10 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ez egy megelőlegezett bizalom felém, a következő négy évben azért dolgozom, hogy ezt a bizalmat újra megkapjam - értékelte a választás eredményét Ovádi Péter.

Veszprém megye 1-es számú választókerületének megválasztott országgyűlési képviselője, Ovádi Péter volt a Veszprém Televízió Közéleti magazinjának vendége hétfő este. - A szavazatok közel 50 százalékát megkaptam, ennyi szavazópolgár tisztelt meg bizalmával. Ez egy megelőlegezett bizalom felém, a következő négy évben azért dolgozom, hogy ezt a bizalmat újra megkapjam - vélekedett. Hozzátette, végig bízott abban, hogy az emberek látják az elvégzett munkát, ahogy a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy az ország folyamatosan erősödjön. 

A következő időszakra vonatkozó feladatokkal kapcsolatban azt mondta, kampányfőnökként már több választást is átélt, így tudja, hogy az első nap az elemzésé, látni kell a visszaigazolásokat, ezt követően jöhet az érdemi munka. 

Látható képviselő akarok lenni, aki elérhető, jelen van, az itt élőkkel közösen dolgozik a térség fejlesztéséért - fogalmazott Ovádi Péter. 

Ezt már olvasta!?

Nem lassul a magyar zeneipar

Az előző évhez hasonlóan 2016-ban ismét több mint 18 ezer új magyar zeneművet regisztráltak. 

Így kampányol az ittas járművezetés ellen a rendőrség

Nem kell minden történet végére "csattanó"! Kisfilmet készített a megyei rendőrség, hogy az ittas járművezetés ellen kampányoljon. 

Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Április 8-án választunk

A 2018-as általános országgyűlési választásokat április 8-ára írta ki Áder János, Magyarország köztársasági elnöke.

Halloween az állatkertben

Halloween idején ismét nagyra tárja kapuit a Veszprémi Állatkert és különleges akcióval várja látogatóit.

Na-Bed