Ovádi Péter Ovádi Péter Fotó: Veszprém TV

Négy éves mandátum a parlamentben

Írta:  8200 Veszprém április 10 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ez egy megelőlegezett bizalom felém, a következő négy évben azért dolgozom, hogy ezt a bizalmat újra megkapjam - értékelte a választás eredményét Ovádi Péter.

Veszprém megye 1-es számú választókerületének megválasztott országgyűlési képviselője, Ovádi Péter volt a Veszprém Televízió Közéleti magazinjának vendége hétfő este. - A szavazatok közel 50 százalékát megkaptam, ennyi szavazópolgár tisztelt meg bizalmával. Ez egy megelőlegezett bizalom felém, a következő négy évben azért dolgozom, hogy ezt a bizalmat újra megkapjam - vélekedett. Hozzátette, végig bízott abban, hogy az emberek látják az elvégzett munkát, ahogy a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy az ország folyamatosan erősödjön. 

A következő időszakra vonatkozó feladatokkal kapcsolatban azt mondta, kampányfőnökként már több választást is átélt, így tudja, hogy az első nap az elemzésé, látni kell a visszaigazolásokat, ezt követően jöhet az érdemi munka. 

Látható képviselő akarok lenni, aki elérhető, jelen van, az itt élőkkel közösen dolgozik a térség fejlesztéséért - fogalmazott Ovádi Péter. 

Ezt már olvasta!?

A Királynék városának bora 2018-ban a Rózsakő

A felhívásra érkezett mintegy 150 nedűből 2018-ban is gondos szakmai válogatás után nevezte ki a Város bora címet viselő italt Martonosi Zsolt szakértő.

Kicsúszott a kabátjából a pénztárcája, más költötte a nyugdíját

Néhány órán belül elfogták a veszprémi rendőrök az 54 éves helyi férfit.

Magas a csalánfélék pollenkoncentrációja

Egész hétvégén magas lesz a csalánfélék pollenkoncentrációja - számolt be az M1 aktuális csatorna Híradója szombat délután.

Tárolókat tört fel, őrizetbe vették

A veszprémi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a veszprémi Jutasi lakótelepen több tároló feltörésével gyanúsítható.

Ajka városa beperelte a Bakonyi Erőmű Zrt.-t környezetszennyezés miatt

Környezetszennyezés miatt feljelentést tett a Bakonyi Erőmű Zrt. ellen Ajka önkormányzata, a cég vezetője szerint nem környezetszennyező az erőmű működése.

Na-Bed