Fura dologba csöppenhet kedd délután a belvárosban

Írta:  8200 Veszprém április 10 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ha több mint harminc fiatal táncol ön körül kedden 16 óra környéként a belvárosban, akkor egy Flashmob közepén áll. De mi is lesz ez pontosan?

A Lélektér Alapítvány 2014 év eleje óta foglalkozik az Erasmus+ programokkal. Veszprém városában jelenleg negyedik alkalommal rendezünk meg, hét Európai uniós ország fiataljainak részvételével zajló, 9 napos ifjúsági cserét. A program a Message in media címet viseli - tájékoztattak a szervezők. 

A jelenlegi projektjük a médiumok felépítésére, a hamis hírek felfedezésére, és a médiatudatosság és médiaműveltség kialakítására fókuszál. A projekten minden országból 6 fő résztvevő van jelen (görög, török, olasz, litván, lengyel, német és magyar) akik 18-30 éves korosztály tagjai. 

Ehhez kapcsolódóan egy Flashmob segítségével kívánják Veszprém lakosságának figyelmét felkelteni a projekt témája iránt mintegy 30 fiatallal együttműködve kedden 16 órakor a Kossuth utcán. 

Ezt már olvasta!?

Az unió tagországai 2008 óta több mint 1,1 millió menedékkérelmet fogadtak el 2015 végéig.

Felújítják a Vár utcát

Három év alatt, három ütemben újul meg a Vár utca Veszprémben.

Három autó ütközött Almádiban

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Balatonalmádi külterületén.

Étel és víz nélkül tartott állatok a tanyán

A 69 éves bakonyi őstermelő rideg tartásban tartott a tanyáján szarvasmarhákat, sertéseket és lovakat.

A jégen tartózkodás alapvető szabályai

Idén az időjárás is kegyeibe fogadta a csúszkálni vágyókat, hiszen napokban tapasztalt hideg gyorsan hizlalta a megye állóvizeinek jegét.

Na-Bed