Fura dologba csöppenhet kedd délután a belvárosban

Írta:  8200 Veszprém április 10 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ha több mint harminc fiatal táncol ön körül kedden 16 óra környéként a belvárosban, akkor egy Flashmob közepén áll. De mi is lesz ez pontosan?

A Lélektér Alapítvány 2014 év eleje óta foglalkozik az Erasmus+ programokkal. Veszprém városában jelenleg negyedik alkalommal rendezünk meg, hét Európai uniós ország fiataljainak részvételével zajló, 9 napos ifjúsági cserét. A program a Message in media címet viseli - tájékoztattak a szervezők. 

A jelenlegi projektjük a médiumok felépítésére, a hamis hírek felfedezésére, és a médiatudatosság és médiaműveltség kialakítására fókuszál. A projekten minden országból 6 fő résztvevő van jelen (görög, török, olasz, litván, lengyel, német és magyar) akik 18-30 éves korosztály tagjai. 

Ehhez kapcsolódóan egy Flashmob segítségével kívánják Veszprém lakosságának figyelmét felkelteni a projekt témája iránt mintegy 30 fiatallal együttműködve kedden 16 órakor a Kossuth utcán. 

Ezt már olvasta!?

Buszozás helyett inkább autót loptak - VIDEÓ

A veszprémi rendőrök bűnügyi őrizetbe vették azt a két férfit, akik elfogásuk előtt és után is elvittek egy-egy autót és karamboloztak velük.

A gyerekpezsgőknél mindent rendben talált a Nébih

Az alkoholmentes italok, gyerekpezsgők, habzóitalok minden tekintetben megfeleltek a jogszabályok által meghatározott határértékeknek.

Mutatjuk, mikor olvad el ez a temérdek hó

Előtte azonban még kemény fagyok várnak ránk. Felkészült?

Őskori maradványokat is rejtő ásatáson várják az érdeklődőket

Több mint hatezer éves település maradványait őrző ásatás területén idézik meg az elődök életét.

Engedély nélkül, ittasan vezetett

A jármű tulajdonosa közben mellette ült. 

Na-Bed