Egy versmondás egy színházjegyet ér

Írta:  8200 Veszprém április 11 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A hagyományokhoz hűen ismét lehetőség nyílik verssel fizetni a színházjegyért a magyar költészet napján, április 11-én a Veszprémi Petőfi Színházban.

A Veszprémi Petőfi Színház harmadik alkalommal hirdette meg a Fizessen verssel színházjegyet kötészet napi rendhagyó programját , amely az elmúlt években hatalmas sikert aratott. Több százan éltek a lehetőséggel, hogy a felállított színpadon előadják kedvenc versüket, amit egy színházjeggyel jutalmaztak. A többség magának tartotta meg a verssel „vásárolt” jegyet, de volt, aki a rokonának kedveskedett vele, de arra is volt példa, hogy egy egész család érkezett és szavalt együtt egy közös színházi élményért.

Természetesen arra is van lehetőség, hogy a vers zenei kísérettel szólaljon meg, azonban színházi előadás miatt erre csak délután, 13 órát követően lesz lehetőség.

Április 11-én, szerdán 10 és 18 óra között tehát egy vers egy színházjegyet ér a Veszprémi Petőfi Színházban. 

Ezt már olvasta!?

Kedvezmény a veszprémi gyerekeknek

Új kedvezmények léptek életbe a Veszprémi Álaltkertben, amely a veszprémi gyerkeknek kedvez. 

Csökkent az üzemanyagok ára

Csökkentette bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát vasárnap a Mol Nyrt.

Az idén már a NAV készíti az szja-bevallásokat

A tájékoztató leveleket hétfőtől kézbesíti a posta.

Több hétig is eltarthat a tavaszi fáradtság

Több hétig is eltarthat a tavaszi fáradtság Pintér Ferenc meteogyógyász szerint, amit az erős hőmérséklet-különbség és a megemelkedett UV-sugárzás tovább súlyosbíthat.

Meghalt Koós János táncdalénekes

Rövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában elhunyt Koós János táncdalénekes, parodista-színész - tudatta a család vasárnap az MTI-vel.

Na-Bed