Egy versmondás egy színházjegyet ér

Írta:  8200 Veszprém április 11 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A hagyományokhoz hűen ismét lehetőség nyílik verssel fizetni a színházjegyért a magyar költészet napján, április 11-én a Veszprémi Petőfi Színházban.

A Veszprémi Petőfi Színház harmadik alkalommal hirdette meg a Fizessen verssel színházjegyet kötészet napi rendhagyó programját , amely az elmúlt években hatalmas sikert aratott. Több százan éltek a lehetőséggel, hogy a felállított színpadon előadják kedvenc versüket, amit egy színházjeggyel jutalmaztak. A többség magának tartotta meg a verssel „vásárolt” jegyet, de volt, aki a rokonának kedveskedett vele, de arra is volt példa, hogy egy egész család érkezett és szavalt együtt egy közös színházi élményért.

Természetesen arra is van lehetőség, hogy a vers zenei kísérettel szólaljon meg, azonban színházi előadás miatt erre csak délután, 13 órát követően lesz lehetőség.

Április 11-én, szerdán 10 és 18 óra között tehát egy vers egy színházjegyet ér a Veszprémi Petőfi Színházban. 

Ezt már olvasta!?

Látni és látszani - hívja fel a figyelmet a rendőrség

A balesetmentes közlekedés érdekében a Magyar Autóklub veszprémi szervizében tájékoztatták a gépjármű-tulajdonosokat a látás és a láthatóság kiemelt fontosságáról.

Történelmi léptékű megállapodás

Több tízmilliárd forintos együttműködési megállapodást írt alá Orbán Viktor miniszterelnök és Porga Gyula Veszprém polgármestere kedden délelőtt a városházán.

XXI. századivá válik a közösségi közlekedés Veszprémben

Jövő év elején teljesen megújul Veszprém közösségi közlekedése. Ezzel kapcsolatban lakossági konzultáció kezdődött a megyeszékhelyen.

Kerékpáros verseny a megye útjain

Idén ötödször lesz magyarországi szakasza Veszprém és Pápa között a “Carpathian Couriers Race” elnevezésű, több fordulós országúti kerékpárversenynek 2018. április 28-án, szombaton.

Tűz a harmadikon

Kiégett egy négyemeletes társasház egyik harmadik emeleti lakásának konyhája a veszprémi Ördögárok utcában keddre virradóra.

Na-Bed