Május elején nyitnak az új üzletek Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém április 15 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Itt a teljes lista, ezek a boltok várják a vásárlókat a Tesco új üzletsorán.

Tavaly nyár végén látványos építkezés kezdődött Veszprémben a Tesco és az OBI között. Ahogy arról korábban beszámoltunk, várhatóan hat új üzlet nyit a Külső-Kádártai úton a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. beruházásaként. A városban élők gyorsan találgatni kezdtek, milyen üzletek érkeznek, illetve minek örülnének a legjobban.

A Decathlon már az ősz folyamán megerősítette érdeklődésünkre, érkezik a megyeszékhelyre. A kialakított hat üzlethelyiségből kettőt ők birtokolnak, összesen 1500 négyzetmétert bérelnek majd. A sportáruház május 5-én nyitja ki kapuit.

Ezzel közel egy időben nyit a többi üzlet is. Előzetesen arról lehetett hallani, hogy drogéria biztos lesz az új boltok között. Sokan szerették volna, hogy a megyeszékhelyen még nem eléhető Müller legyen az, nekik azonban csalódniuk kell, DM nyit új egységet Veszprémben.

Egy ruházati és háztartási eszközöket forgalmazó diszkont lánc is az új üzletek között, amely szintén elérhető már a városban. Úgy tudjuk, a Pepco május 10-étől várja a vásárlóit.

Könyvesbolt is lesz a Tesco mellett épülő üzletsoron, a Líra hozza el kínálatát.

Ezeken kívül már csak egy helyiség bérlője maradt kérdéses, ahova egy cipő-, ruha- és sportszerforgalmazó cég, a Players Outlet költözik be információink szerint.
 

Ezt már olvasta!?

A kormány tiszteletben tartja a Kúria döntését a vasárnapi pihenőnappal kapcsolatos népszavazásról.

Közösen gyűjtik össze az eláírásokat

A háromigenes népszavazás a választás szabadságáról szól - hangoztatta Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője pénteki veszprémi sajtótájékoztatóján.

Fűtetlen lakásban feküdt ellátatlanul

Egy 53 éves bajba jutott férfin segítettek a veszprémi körzeti megbízottak.

Térségi együttműködésben gondolkodik Veszprém

Több mint egy éve szakértők bevonásával zajlik az Európa Kulturális Pályázat 2023 előkészítése.

A korábbinál hosszabb ideig jár a balatoni komp Szántód és Tihany között - közölte a Balatoni Hajózási Zrt. a honlapján.

Na-Bed