Május elején nyitnak az új üzletek Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém április 15 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Itt a teljes lista, ezek a boltok várják a vásárlókat a Tesco új üzletsorán.

Tavaly nyár végén látványos építkezés kezdődött Veszprémben a Tesco és az OBI között. Ahogy arról korábban beszámoltunk, várhatóan hat új üzlet nyit a Külső-Kádártai úton a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. beruházásaként. A városban élők gyorsan találgatni kezdtek, milyen üzletek érkeznek, illetve minek örülnének a legjobban.

A Decathlon már az ősz folyamán megerősítette érdeklődésünkre, érkezik a megyeszékhelyre. A kialakított hat üzlethelyiségből kettőt ők birtokolnak, összesen 1500 négyzetmétert bérelnek majd. A sportáruház május 5-én nyitja ki kapuit.

Ezzel közel egy időben nyit a többi üzlet is. Előzetesen arról lehetett hallani, hogy drogéria biztos lesz az új boltok között. Sokan szerették volna, hogy a megyeszékhelyen még nem eléhető Müller legyen az, nekik azonban csalódniuk kell, DM nyit új egységet Veszprémben.

Egy ruházati és háztartási eszközöket forgalmazó diszkont lánc is az új üzletek között, amely szintén elérhető már a városban. Úgy tudjuk, a Pepco május 10-étől várja a vásárlóit.

Könyvesbolt is lesz a Tesco mellett épülő üzletsoron, a Líra hozza el kínálatát.

Ezeken kívül már csak egy helyiség bérlője maradt kérdéses, ahova egy cipő-, ruha- és sportszerforgalmazó cég, a Players Outlet költözik be információink szerint.
 

Ezt már olvasta!?

Négy tűzszerész meghalt egy hortobágyi robbanásban

Négy honvédségi tűzszerész életét vesztette, egy pedig megsérült egy robbanásban a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a volt bombázótéren péntek délután.

Az otthon veszélyes üzem

Az elmúlt évek statisztikai adataira támaszkodva kijelenthető, hogy a legtöbb tűzeset otthon következik be - olvasható a katasztrófavédelem figyelmeztetésében. 

Vannak területek, ahol nagyobbat kell lépnünk

Porga Gyula polgármesterrel beszélgettünk a város előtt álló feladatokról.

Nem tett jót a baleseti statisztikának a téliesebb időjárás

Tizenöt járművezetőnél mutatott pozitív értéket a szonda.

Tízhektáron égett a füves terület

Mintegy tíz hektáron égett egy erdős, cserjés, bozótos, füves terület a nyolcas főút mellett, a litéri elágazás közelében, csütörtökön délután.

Na-Bed