Csúcson az autómosók

Írta:  8200 Veszprém április 18 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elmúlt napokban tapasztalt sáros eső jelentősen megnövelte a veszprémi autómosók forgalmát.

Szaharai homok lepte el Európa nagy részét, amit az érkező eső kimosott a légkörből. Vasárnap este érkezett a poros-homokos légtömeg első hulláma, ami a keddi nap végéig felettünk is maradt, sőt, a homok koncentrációja kissé tovább nőtt. Kedden a nap végén egy hidegfront érkezett, amely szerdára légtömeg-váltást okozott, ami a levegő "tisztulásával" járt - írta a jelenségről az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook oldalán.

 

Szerdán már száraz, napos idő volt a jellemző, az autósok pedig megtámadták a mosókat. Az általunk megkérdezett helyeken 50-100 százalékos forgalomnövekedésről számoltak be, a gépi és kézi autómosókon egyaránt folyamatosan sorba álltak az autósok. Még a 24 órás kézi autómosónál is nehéz volt olyan időpontot találni, amikor ne lett volna várakozó autó.

A VMeteo.hu előrejelzése szerint a hétvégéig biztos marad a napos idő, garantáltan csapadék nélkül, így még arra sem érdemes várni, hogy az eső lemossa a sarat az autókről.

 

Ezt már olvasta!?

Összehangolt rendőrségi akció Veszprémben

Prostitúcióra adta ki lakásait egy 54 éves férfi és egy 43 éves nő, a rendőrök elfogták őket. Az akcióról videó is készült. 

Életet menthet, ha ezekre figyelünk

A fűtési szezon elindulásával sincs késő végigmenni ezen az ellenőrzőlistán.

Beteg gyerekeket látogatott az igazi finn Mikulás

Hat napot tartózkodik Magyarországon Joulupukki, természetesen a Finnugor népek kulturális főváros címet idén viselő Veszprémbe is ellátogatott szombaton.

Minőséggel figyeljünk egymásra

A Dózsaváros óvodásai, iskolásai, valamin civil szervezetek tagjai rendeztek meghitt programot karácsony közeledtével a városrészen élőknek.

Veszprémi siker a Dal 2018-ban

Süle Zsolt a “Zöld a május” című saját szerzeményével képviseli a királynék városát.

Na-Bed