Csúcson az autómosók

Írta:  8200 Veszprém április 18 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elmúlt napokban tapasztalt sáros eső jelentősen megnövelte a veszprémi autómosók forgalmát.

Szaharai homok lepte el Európa nagy részét, amit az érkező eső kimosott a légkörből. Vasárnap este érkezett a poros-homokos légtömeg első hulláma, ami a keddi nap végéig felettünk is maradt, sőt, a homok koncentrációja kissé tovább nőtt. Kedden a nap végén egy hidegfront érkezett, amely szerdára légtömeg-váltást okozott, ami a levegő "tisztulásával" járt - írta a jelenségről az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook oldalán.

 

Szerdán már száraz, napos idő volt a jellemző, az autósok pedig megtámadták a mosókat. Az általunk megkérdezett helyeken 50-100 százalékos forgalomnövekedésről számoltak be, a gépi és kézi autómosókon egyaránt folyamatosan sorba álltak az autósok. Még a 24 órás kézi autómosónál is nehéz volt olyan időpontot találni, amikor ne lett volna várakozó autó.

A VMeteo.hu előrejelzése szerint a hétvégéig biztos marad a napos idő, garantáltan csapadék nélkül, így még arra sem érdemes várni, hogy az eső lemossa a sarat az autókről.

 

Ezt már olvasta!?

Hőségre figyelmeztet az ÁNTSZ

Csütörtöktől vasárnap éjfélig hőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvos.

Magyarországra látogatott David Cameron brit miniszterelnök.

Letartóztatták a berhidai kettős gyilkosság gyanúsítottját

A bíróság elrendelte letartóztatását annak a berhidai férfinak, aki megalapozottan gyanúsítható a 22 éves nő és 2 éves gyermeke megölésével.

Országos elismerést kaptak a polgárőrök

A rendszerváltást követően, az országban is az elsők között alakult meg a veszprémi Dózsavárosi Polgárőrség.

Merjünk önállóan gondolkodni

Az 1848-as forradalom és szabadságharc 168. és Kossuth Lajos halálának 122. évfordulójára emlékeztek a Kossuth iskola diákjai pénteken délelőtt.

Na-Bed