Csúcson az autómosók

Írta:  8200 Veszprém április 18 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elmúlt napokban tapasztalt sáros eső jelentősen megnövelte a veszprémi autómosók forgalmát.

Szaharai homok lepte el Európa nagy részét, amit az érkező eső kimosott a légkörből. Vasárnap este érkezett a poros-homokos légtömeg első hulláma, ami a keddi nap végéig felettünk is maradt, sőt, a homok koncentrációja kissé tovább nőtt. Kedden a nap végén egy hidegfront érkezett, amely szerdára légtömeg-váltást okozott, ami a levegő "tisztulásával" járt - írta a jelenségről az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook oldalán.

 

Szerdán már száraz, napos idő volt a jellemző, az autósok pedig megtámadták a mosókat. Az általunk megkérdezett helyeken 50-100 százalékos forgalomnövekedésről számoltak be, a gépi és kézi autómosókon egyaránt folyamatosan sorba álltak az autósok. Még a 24 órás kézi autómosónál is nehéz volt olyan időpontot találni, amikor ne lett volna várakozó autó.

A VMeteo.hu előrejelzése szerint a hétvégéig biztos marad a napos idő, garantáltan csapadék nélkül, így még arra sem érdemes várni, hogy az eső lemossa a sarat az autókről.

 

Ezt már olvasta!?

Rangos kerékpárverseny rajtol Veszprémből

Az egyik legrangosabb, 23 év alatti kerékpáros korcsoport európai megmérettetése rajtol Veszprémből a hét végén.

Három autó ütközött a veszprémi elkerülőn

A tapolcai és a csatári kereszteződés között történt a baleset péntek délután.

Minden Csatárra kiköltöző veszélyezteti a város vízbázisát

A Dózsavárosban folytatódott a Veszprém jövőjét megalapozó lakossági fórumsorozat Porga Gyula polgármesterrel és Halmay György képviselővel.

Kórházi igazoltatás után előállítás

Egy 22 éves veszprémi férfi keltette fel a rendőrök figyelmét.

Na-Bed