Belestünk a szombaton nyíló Decathlonba

Írta:  8200 Veszprém május 04 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

1500 négyzetméteren 40 sportot kiszolgálva nyit az ország 24. Decathlon sportáruháza Veszprémben, szombaton.

A zárt körű megnyitót már csütörtök este megtartották. Porga Gyula polgármester szerint régóta várt pillanat jött el a helyiek életében, hiszen sokan Székesfehérvárra utaztak eddig, hogy az áruházláncnál vásároljanak. - Egy sportszerető város és egy sportáruház együttműködése csak sikeres lehet - húzta alá.

Kabarcz Balázs kereskedelmi igazgató emlékeztetett, hogy 2005 óta érhetők el Magyarországon, mára 1500 munkatársuk dolgozik azért, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyék a sportot. Ezt a célt kiszolgálva számos programot is indítottak, hiszen Magyarországon az emberek 44 százaléka nem sportol - emelte ki.


Kabarcz Balázs, Porga Gyula és Czigány Máté az ünnepi szalagátvágáson

 

Czigány Máté, a veszprémi üzlet igazgatója arról beszélt, hogy 25-en dolgoznak majd azért, hogy a kedves és sportszerető veszprémi és környéken élő vásárlókat kiszolgálják.

Az est folyamán látványos bemutatót tartott a Veszprémi Torna Club, valamint az Anaconda Rock'n'Roll Club, illetve a sport fontosságára hívta fel a figyelmet Iváncsik Gergő kézilabdázó és Rasovszky Kristóf úszó.

A nagyközönség számára szombaton 9 órakor nyit az üzlet. 


A veszprémi üzlet munkatársai

 

 

 

 

Ezt már olvasta!?

Bátaszéki az év európai fája

72 653 szavazatot kapott.

Szerdán hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási ponthatárokat

Idén közel 108 ezren jelentkeztek egyetemekre, főiskolákra, a diákoknak a fővárosban és az ország több városában ponthatárváró rendezvényeket tartanak.

Csütörtökön ismét extrém UV-B sugárzás várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán az MTI-hez eljuttatott figyelmeztetésében.

Egy hét és itt az Utcazene Fesztivál!

4 nap, 11 helyszín, 62 produkció, 168 koncert, óriáskerék és lezárt belváros vár ránk július 19. és 22. között.

A magyarországi webáruházak 77 százalékának nőtt a forgalma tavaly, és csak 4 százalékuk számolt be a forgalom csökkenéséről.

Na-Bed