Moziba visszük!

Írta:  9200 Veszprém május 04 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Cinema City Balaton Plaza és a 8200.hu közös játékán ismét páros mozi belépőket nyerhetnek.

A páros tiszteletjegyeket azok között sorsoljunk ki, akik a 8200.hu Facebook oldalán megjelent poszt hozzászólásaként megírják, a feltüntetett moziműsorból melyik filmet néznék meg a legszívesebben.

A teljes moziműsor, illetve a filmekről bővebb információ itt olvasható.

A villámjáték 2018. május 4., péntek 18 órától 21 óráig, 3 óra időtartamban tart! Sorsolás a játék lejártakor online sorsolóprogram segítségével. A nyertesek nevét a játék felhívásánál hozzászólásban a sorsolás napján írjuk ki.

A nyeremény átvételével kapcsolatban a nyerteseknek üzenetben kell felvenni a kapcsolatot a szerkesztőséggel. Amelyik nyereményért nem jelentkeznek 2018. május 5. 12 óráig, azt újra sorsoljuk a hozzászólók között.

A felajánlott tiszteletjegy 2018. május 7-ig váltható be a Cinema City termeiben játszott, premier után két héttel lévő filmekre. 

A játékban a Facebook semmilyen formában nem vesz részt.

 

 

Ezt már olvasta!?

Várják a szavazatokat

Immár negyedik alkalommal rendezik meg a Mindennapok Hősei elnevezésű karitatív rendezvényt.

Nyílt napok a Pannon Egyetemen

Az esemény célja, hogy részletesebb tájékoztatást nyújtsanak az egyetem által kínált továbbtanulási lehetőségekről, ösztöndíjakról és a felvételi eljárásról.

Az Erste szüneteltet egyes banki szolgáltatásokat a hétvégén

A bankkártya-használatot (fizetés, ATM-es készpénzfelvétel) és telefonos bankkártya-letiltást ugyanakkor nem érinti a rendszerfejlesztés.

Graffitivel dekorálták a felüljárót

A veszprémi rendőrök elfogták a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 20 és 19 éves fiatalokat.

72 óra alatt tizenhárom ittas vezető

Az elmúlt hétvégén a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleseteknél három járművezetőnél merült fel az ittasság gyanúja megyénkben.

Na-Bed