Moziba visszük!

Írta:  9200 Veszprém május 04 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Cinema City Balaton Plaza és a 8200.hu közös játékán ismét páros mozi belépőket nyerhetnek.

A páros tiszteletjegyeket azok között sorsoljunk ki, akik a 8200.hu Facebook oldalán megjelent poszt hozzászólásaként megírják, a feltüntetett moziműsorból melyik filmet néznék meg a legszívesebben.

A teljes moziműsor, illetve a filmekről bővebb információ itt olvasható.

A villámjáték 2018. május 4., péntek 18 órától 21 óráig, 3 óra időtartamban tart! Sorsolás a játék lejártakor online sorsolóprogram segítségével. A nyertesek nevét a játék felhívásánál hozzászólásban a sorsolás napján írjuk ki.

A nyeremény átvételével kapcsolatban a nyerteseknek üzenetben kell felvenni a kapcsolatot a szerkesztőséggel. Amelyik nyereményért nem jelentkeznek 2018. május 5. 12 óráig, azt újra sorsoljuk a hozzászólók között.

A felajánlott tiszteletjegy 2018. május 7-ig váltható be a Cinema City termeiben játszott, premier után két héttel lévő filmekre. 

A játékban a Facebook semmilyen formában nem vesz részt.

 

 

Ezt már olvasta!?

Természetközeli kertstílus az élhetőbb városért

Pontosan mit jelent ez Veszprémben? Fajgazdagság, fenntarthatóság, hosszú életű növényi életközösségek, búvóhely és táplálékforrás a kisállatoknak.

Közel háromezren futottak

Az utóbbi idők legsikeresebb veszprémi futófesztiválját rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) szombat délelőtt.

Új telefonos trükkel próbálkoznak a csalók

Nyereményekre hivatkozva próbálják megtéveszteni a hívott félt - figyelmeztet a rendőrség.

Ütemes vasúti menetrend a fővárosba

Olyan változást tartalmaz a legújabb MÁV menetrend, amire évek óta várunk.

Ezeket is háziállatként tartják a britek

Oroszlánt, tigrist, krokodilt, csörgőkígyót és zebrát is tartanak legális házi kedvencként a britek - derült ki egy új felmérésből.

Na-Bed