Pájerné Pichler Edit Pájerné Pichler Edit Fotó: Facebook/Porga Gyula

Pro Meritis éremmel ismerték el a munkáját

Írta:  8200 Veszprém május 09 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Pájerné Pichler Edit immár 10 éve a 27 éve megalakult Cholnoky nyugdíjasklub vezetője.

Vezetése alatt a klub töretlenül, sikert sikerre halmozva képviseli a városrész nyugdíjasainak mindennapjait, részese a város rendezvényeinek. A szárnyai alatt kibontakozó tánccsoport számos országos, megyei és városi elismeréssel büszkélkedhet. Külföldön is öregbítették a város hírnevét. A klub számtalan oklevél tulajdonosa, Országos Díszoklevél, Veszprém városi Oklevél, Emléklapok különböző kulturális szervezésekért, Életet az Éveknek és a megyei Nyugdíjas szövetség elismerései. A Veszprémi Nők Kerekasztal Egyesület elismeréseként a női helytállás napján, az Idősek Világnapi rendezvényen Edit a Szuper nagyi kategória győztese lett.

E sokrétű munka, próbák, versenyek mellett a Veszprémi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének is elnökségi tagja. A város klubvezetői fóruma mind a klubot mind a vezetőt a 25 éves évfordulón elismerésben részesítette, megköszönve azt a munkát, melyet a városrész idős embereinek bevonásával, a közösségi élet megteremtésével nap, mint nap fáradhatatlanul végez.

2018-ban Veszprém Megyei Jogú Város Polgármestere a Cholnoky Nyugdíjasklub vezetőjeként végzett kiemelkedő tevékenysége, valamint a nyugdíjas közösségekben végzett lelkiismeretes, önzetlen társadalmi munkája elismeréseként Pájerné Pichler Edit részére Pro Meritis érmet adományozott.  

Ezt már olvasta!?

Veszprém megye, szeretlek!

Idén ősszel a Magyarország, szeretlek! című műveltségi vetélkedőben megyéink mérik össze tudásukat és jókedvüket!

Elhunyt Szendi József nyugalmazott veszprémi érsek

Életének 96. évében vasárnap a veszprémi kórházban elhunyt Szendi József nyugalmazott veszprémi érsek.

Kezdetét veszi az adventi időszak

December 24-ig mindennap várja az érdeklődőket a karácsonyi vásár a Kossuth utcán. A hivatalos megnyitót pénteken tartották meg.

Vörös kód a kemény fagy miatt

A potenciális befogadó intézmények, a diszpécserközpontok és az utcai szociális munkások is felkészültek a riasztással járó feladatokra.

A reklámok zöme a nőket célozza meg

Az ide sorolható hirdetések csaknem fele a szépségápolási szektorhoz kötődött, de a férfiaknak szóló reklámok között is ez a kategória fordult elő a legmagasabb arányban.

Na-Bed