Pájerné Pichler Edit Pájerné Pichler Edit Fotó: Facebook/Porga Gyula

Pro Meritis éremmel ismerték el a munkáját

Írta:  8200 Veszprém május 09 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Pájerné Pichler Edit immár 10 éve a 27 éve megalakult Cholnoky nyugdíjasklub vezetője.

Vezetése alatt a klub töretlenül, sikert sikerre halmozva képviseli a városrész nyugdíjasainak mindennapjait, részese a város rendezvényeinek. A szárnyai alatt kibontakozó tánccsoport számos országos, megyei és városi elismeréssel büszkélkedhet. Külföldön is öregbítették a város hírnevét. A klub számtalan oklevél tulajdonosa, Országos Díszoklevél, Veszprém városi Oklevél, Emléklapok különböző kulturális szervezésekért, Életet az Éveknek és a megyei Nyugdíjas szövetség elismerései. A Veszprémi Nők Kerekasztal Egyesület elismeréseként a női helytállás napján, az Idősek Világnapi rendezvényen Edit a Szuper nagyi kategória győztese lett.

E sokrétű munka, próbák, versenyek mellett a Veszprémi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének is elnökségi tagja. A város klubvezetői fóruma mind a klubot mind a vezetőt a 25 éves évfordulón elismerésben részesítette, megköszönve azt a munkát, melyet a városrész idős embereinek bevonásával, a közösségi élet megteremtésével nap, mint nap fáradhatatlanul végez.

2018-ban Veszprém Megyei Jogú Város Polgármestere a Cholnoky Nyugdíjasklub vezetőjeként végzett kiemelkedő tevékenysége, valamint a nyugdíjas közösségekben végzett lelkiismeretes, önzetlen társadalmi munkája elismeréseként Pájerné Pichler Edit részére Pro Meritis érmet adományozott.  

Ezt már olvasta!?

A hétvégén átmenetileg szárazabbra fordul az időjárás.

Rekordszintre nőtt Magyarország fellett átrepülő gépek száma

2745 járat haladt át az ország felett a legforgalmasabb napon.

Vasárnap ismét megnyílnak a szertárkapuk

Megyeszerte délelőtt tíz és délután négy óra között fogadják a laktanyák a gyerekeket, családokat, akik betekintést nyerhetnek a tűzoltók életébe.

Egy veszprémi baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Egy piros színű személyautó a kijelölt gyalogátkelőhelyen nem adott elsőbbséget egy gyalogosnak és még a lábára is ráhajtott. 

Visszatért a rendkívüli hideg Olaszország középső és déli részére.

Na-Bed