Eső után napsütés

Írta:  8200 Veszprém május 15 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A délelőtt folyamán megszűnik az eső, később felszakadozik, csökken a felhőzet.

Kedden egy felettünk elhelyezkedő magassági hidegcsepphez tartozó ciklonális mező alakítja időjárásunkat. A délelőtt folyamán megszűnik az eső, később felszakadozik, csökken a felhőzet. Egy-egy záporeső délután is előfordulhat. A délelőtti mérsékelt északkeleti szelet délnyugati váltja. A hőmérséklet csúcsértéke 18°C közelében lesz - írja előrejelzésében a VMeteo.hu

Szerdán jellemzően erősen felhős, borult égre nézhetünk fel. A délutáni órákban záporeső sem zárható ki teljesen. Mérsékelt északnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 9°C-ig csökken, a maximum 18°C körül ígérkezik.

A csütörtöki nap még hozhat záporokat, a péntek most száraznak tűnik. A hétvégén kissé erősödik a nappali felmelegedés.

 

Ezt már olvasta!?

Bemutatkoztak a Magyarország szépe 2016-os versenyzői

Több ezer jelentkező közül, több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhet a felkészítő táborba.

Emelkedett az üzemanyagok ára

Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Jótékonysági előadás

A Petőfi Színház és Veszprém város önkormányzata jótékonysági estet szervez, melynek bevételét az olaszországi busztragédia túlélőinek és az áldozatok családjaina ajánlja fel.

Közlekedésbiztonsági akciót tartottak

A baleset-megelőzési tanácsok mellett láthatósági kiegészítőkkel is ellátták a gyalogosokat és kerékpárosokat a veszprémi rendőrök.

Csökken az üzemanyagok ára

Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Na-Bed